Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Pilars de Festa Major

Tornem a fer castells a la nostra festa Major!   El dilluns 16 d’Agost a les 19h actuarem a la Plaça de la Vila en motiu de la Festa Major.   Realitzarem diferents pilars. Aquest pilars el realitzaeà els diferents grup bombolla de 25 persones que hem organitzat. D’aquesta manera seguirem la normatica del pla de represa cultural del Departament de Cultura.   Si voleu venir a veure els Pilars de Festa Major reserva plaça aquí!

Llegir més
{{item.foto}}

Festa Major 2020

Finalment, ja tenim aquí la Festa Major 2020. Aquest any serà molt diferent, durant aquests  dies la plaça hauria d’estar plena de castelleres i castellers, fent guarnit, ajudant a muntar la barra, penjant sostre, fent viatges a l’Al·leluia….  I a partir del dia 15 aixecant castells, fent moltes activitats i gaudint de concerts. És trist no poder celebrar la nostra Festa Major com fèiem normalment, la nostra setmana màgica! Però colla, aquesta pandèmia ens ha portat fins aquí i ens toca ser-hi, gaudir-ho en la mesura que puguem i esperar amb molta il·lusió la tornada dels castells, de la nostra vida social, i que l’any 2021 puguem celebrar una Festa Major com les de sempre!!!   A la nostra plaça, hem fet un guarnit simbòlic, per recordar que estem en Festa Major.   Durant aquests dies anirem penjant al nostre canal de Youtube i a les Xarxes Socials, diferents vídeos que mostraran la relació de la colla i la Festa Major i Dijous 20 podreu gaudir d’un Concert de Pastorets Rock.

Llegir més
{{item.foto}}

Ajuda'ns a guarnir la Plaça de la Vila!!

Queda una setmana per donar inici a la Festa Major de Gràcia i estem acabant d'enllestir el guarnit de la Plaça de la Vila, però encara ens falten moltes mans i ajuda... així que si vols participar de la màgia de fer guarnit, t'esperem cada dia a partir de les 10,30h la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats. Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h. Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila ... Programació dia a dia

El proper 15 d'agost s'inicia la Festa Major de Gràcia, i els Castellers de la Vila de Gràcia participem guarnint la Plaça de la Vila.  És per aquest motiu que us convidem a gaudir de les diferents activitats per totes les edats que tenim preparades durant la setmana de Festa Major. Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

Pilar a la Presentació de la Festa Major de Gràcia

El passat 26 de juliol, vam participar a l'Acte de Presentació de la Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila. Vam alçar un pilar de 4 per presentar la imatge de la samarreta d'aquest any, que duia col·locada l'enxaneta del pilar.

Llegir més
{{item.foto}}

Segueix el pregó de la Festa Major 2018 en streaming a la web de cvg.cat!

Llegir més
{{item.foto}}

Segueix el l'entrega de premis a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Llegir més