Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Salut

Dissabte  6 de maig actuem a la mostra d'entitats de la Salut que es celebrarà al Park Güell. A partir de les 18h actuarem a la plaça de la Natura del Park Güell acompanyats pels Sagals d'Osona i els Matossers de Molins de Rei. Una diada que es celebrarà en una ubicació immillorable. 

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Independència

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem dins del marc de la commemoració de la Revolta de les Quintes "La Diada Castellera de la Independència". En l'actuació hi participen els Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Berga i els Castellers de la Vila de Gràcia. La Diada comença a les 11 del matí amb un pilar a l'antiga a la Plaça de la Vila. Després anem en cercavila fins a la Plaça Revolució on a partir de les 12h iniciem la Diada Castellera. c/ Penedés, Puigmartí i Mare de Deu dels Desemparats).  

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera de Sant Medir

Diumenge 5 de març la Diada Castellera de Sant Medir torna a Gràcia. La Diada que es celebrar rotativament entre les poblacions de Sant Cugat, Sants, Sarrià i Vila de Gràcia es celebrarà el diumenge 5 de març a les 12h a la Plaça Virreina.

Llegir més
{{item.foto}}

XXV Diada de la Colla

Aquest diumenge 6 de Novembre celebrarem la nostra XXV Diada. Començarem a les 8 del matí amb les tradicionals matinades amb inici a la Plaça de la Vila i que recorreran els carrers de la Vila. A les 12h començarà la Diada castellera, a la plaça de la Vila, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers del Poble Sec.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de Can Musons i de la Canalla

Dissabte 5 de Novembre de 2022 celebrem la Diada de Can Musons i la Diada de la Canalla. T'esperem a partir de les 17:30 a Can Musons.

Llegir més