Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Salut

Dissabte  6 de maig actuem a la mostra d'entitats de la Salut que es celebrarà al Park Güell. A partir de les 18h actuarem a la plaça de la Natura del Park Güell acompanyats pels Sagals d'Osona i els Matossers de Molins de Rei. Una diada que es celebrarà en una ubicació immillorable. 

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Independència

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem dins del marc de la commemoració de la Revolta de les Quintes "La Diada Castellera de la Independència". En l'actuació hi participen els Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Berga i els Castellers de la Vila de Gràcia. La Diada comença a les 11 del matí amb un pilar a l'antiga a la Plaça de la Vila. Després anem en cercavila fins a la Plaça Revolució on a partir de les 12h iniciem la Diada Castellera. c/ Penedés, Puigmartí i Mare de Deu dels Desemparats).  

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera de Sant Medir

Diumenge 5 de març la Diada Castellera de Sant Medir torna a Gràcia. La Diada que es celebrar rotativament entre les poblacions de Sant Cugat, Sants, Sarrià i Vila de Gràcia es celebrarà el diumenge 5 de març a les 12h a la Plaça Virreina.

Llegir més
{{item.foto}}

XXV Diada de la Colla

Aquest diumenge 6 de Novembre celebrarem la nostra XXV Diada. Començarem a les 8 del matí amb les tradicionals matinades amb inici a la Plaça de la Vila i que recorreran els carrers de la Vila. A les 12h començarà la Diada castellera, a la plaça de la Vila, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers del Poble Sec.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de Can Musons i de la Canalla

Dissabte 5 de Novembre de 2022 celebrem la Diada de Can Musons i la Diada de la Canalla. T'esperem a partir de les 17:30 a Can Musons.

Llegir més
{{item.foto}}

GLÒRIA AL DOS FOLRAT!

Dissabte ens vam tornar a enamorar de la Tàrraco Arena Plaça! Vam participar per primer cop a la nostra història a l'edició de dissabte del Concurs Castells.   Hi vam descarregar el 3d8, el 2d8f (el primer folre de la represa!), el 4d8, 4pd4 i pd5! Gràcies a aquesta actuació, ens vam classificar en la 1a posició de l'edició del dissabte i, de la mateixa manera, en la 8a posició de la classificació general del Concurs! També per primera vegada, les nostres gralles es van classificar per la final del Concurs de Grallers!    Volem agrair moltíssim a l'organització del Concurs per una edició brillant; però sobretot a totes les colles de dissabte que van fer de la plaça un ambient casteller únic i que se'ns dubte fa que ens enduem un molt bon record de la jornada! Felicitar també als Marrecs , Sagals d'Osona i Nens del Vendrell per les seves grans actuacions i amb qui vam compartir el podi de dissabte. També volem felicitar els Castellers de Vilafranca per ser el guanyadors de la XVIII edició del Concurs de Castells.   Volem fer un enorme agraïment a les colles filloles que ens han vingut a donar un cop de mà; Castellers de Berlin, Castellers de Sarrià i  Castellers de Montreal i de la resta de colles com Xiquets de Reus, Castellers de Berga i Castellers de Sabadell. També a totes les persones que ens han vingut a ajudar a les pinyes, tant castelleres com no-castellers. Aquests premis també son vostres!

Llegir més
{{item.foto}}

Gralles i Tabals de CVG entre les 8 millor formacions dels Concurs

No només vam quedar 8ens en el resultat global del Concurs de Castells, sinó que les nostres Gralles i Tabals van quedar entre les primeres 8 formacions musicals del concurs de grups de Gralles i Tabals del Concurs.   Els guanyadors van ser els Xiquets de Tarragona, seguits de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i dels Xiquets de Reus.   Moltes felicitats!!!

Llegir més