Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

GLÒRIA AL DOS FOLRAT!

Dissabte ens vam tornar a enamorar de la Tàrraco Arena Plaça! Vam participar per primer cop a la nostra història a l'edició de dissabte del Concurs Castells.   Hi vam descarregar el 3d8, el 2d8f (el primer folre de la represa!), el 4d8, 4pd4 i pd5! Gràcies a aquesta actuació, ens vam classificar en la 1a posició de l'edició del dissabte i, de la mateixa manera, en la 8a posició de la classificació general del Concurs! També per primera vegada, les nostres gralles es van classificar per la final del Concurs de Grallers!    Volem agrair moltíssim a l'organització del Concurs per una edició brillant; però sobretot a totes les colles de dissabte que van fer de la plaça un ambient casteller únic i que se'ns dubte fa que ens enduem un molt bon record de la jornada! Felicitar també als Marrecs , Sagals d'Osona i Nens del Vendrell per les seves grans actuacions i amb qui vam compartir el podi de dissabte. També volem felicitar els Castellers de Vilafranca per ser el guanyadors de la XVIII edició del Concurs de Castells.   Volem fer un enorme agraïment a les colles filloles que ens han vingut a donar un cop de mà; Castellers de Berlin, Castellers de Sarrià i  Castellers de Montreal i de la resta de colles com Xiquets de Reus, Castellers de Berga i Castellers de Sabadell. També a totes les persones que ens han vingut a ajudar a les pinyes, tant castelleres com no-castellers. Aquests premis també son vostres!

Llegir més
{{item.foto}}

Gralles i Tabals de CVG entre les 8 millor formacions dels Concurs

No només vam quedar 8ens en el resultat global del Concurs de Castells, sinó que les nostres Gralles i Tabals van quedar entre les primeres 8 formacions musicals del concurs de grups de Gralles i Tabals del Concurs.   Els guanyadors van ser els Xiquets de Tarragona, seguits de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i dels Xiquets de Reus.   Moltes felicitats!!!

Llegir més
{{item.foto}}

Cap al Concurs!

Dissabte 1 d'octubre participem en el Concurs de Castells que se celebra a Tarragona a les 16.30 h.  Pel món casteller és una de les cites més importants, on totes les colles anem a màxims, a intentar fer els nostres millors castells. I per poder-los dur a bon terme necessitem tenir la pinya blava més gran possible. És per aquest motiu que us animem a que ens doneu un cop de mà i vingueu a donar pit a les nostres pinyes, gaudint d'una tarda castellera plena d'emocions i d'Orgull Gracienc. Nosaltres posem l'autocar d'anada i tornada i una samarreta feta especialment per aquest gran dia. 

Llegir més
{{item.foto}}

3xUNESCO Viatgem a Colònia!

Del 4 al 6 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia viatjarem a Colònia per participar al projecte 3xUNESCO organitzat per | Associació de Foment de l‘Agermanament entre Köln i Barcelona, Centre Cultural Català de Colònia, Altstädter Köln 1922 e. V i els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquesta trobada volem ajuntar 3 Patrimonis de la Humanitat segons la UNESCO. El Carnaval de Colònia (Altstädter Köln) que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat i de Patrimoni Material de la Humanitat com la catedral de Colònia. En aquest viatge aprofitarem per trobar-nos físicament amb els nostres fillols, els Castellers de Berlin que aquest any celebren el seu cinquè aniversari. Realitzarem diferents activitats durant la nostra estada a Kolònia, però el moment més important serà l’actuació davant de la Catedral de Colònia el dilluns 6 de juny a les 12 del migdia.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 de maig, a les 12 del migdia, celebrem a la Plaça de la Vila  la Diada Castellera del nostre XXV Aniversari.    Ens hi acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   A les 8 del matí celebrarem les tradicionals matinades pels carrer de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Dida de la Independència

Diumenge 10 d'abril celebrem la Diada de la Independència. La Diada començarà amb un Pilar a l’antiga a la Plaça de la Vila per commemorar la revolta de les Quintes i la resistència de la població de la Vila de Gràcia, sobretot de les dones, durant aquells dies de 1870.   Després anirem amb cercavila fins a la plaça Revolució on a les 12 del migdia, actuarem acompanyats dels Minyons, Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Berga.   Us esperem a la Plaça Revolució!

Llegir més
{{item.foto}}

Baixem a Santa Eulàlia

Aquest diumenge 13 de febrer hi ha la primera actuació de la temporada, Baixem a Barcelona a la Diada de Santa Eulàlia. Ens trobem a les 11h a la Plaça Sant Jaume. Apunta't a l'App.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de l'Inici del XXV Aniversari

El proper dissabte 20 de novembre els Castellers de la Vila de Gràcia celebrarem l’inici del nostre XXV Aniversari de la millor manera que sabem, fent castells.   Per fer-ho organitzem una Diada Castellera on convidem a les nostres colles padrines, Castellers de Sants i Castellers de Terrassa.   L’actuació es durà a terme a la plaça de la Vila de Gràcia a partir de les 12 del migdia. Però les celebracions començaran abans, amb les tradicionals matinades que realitzarem a partir de les 8 del matí pels carrers de la Vila.

Llegir més