Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Vine a fer més gran la #mareablava al Concurs de castells de Tarragona

Com segurament sabreu el proper diumenge 7 d’Octubre es celebra a Tarragona el Concurs de Castells, http://www.concursdecastells.cat/, l’espectacle casteller més gran del món. Al concurs hi participen les quaranta colles amb més nivell casteller del país, dividides en tres jornades diferents, els Castellers de la Vila de Gràcia participarem en la jornada de diumenge, on hi som presents les 12 colles amb més nivell.   És un dia molt important per la colla i que necessitem una ajuda extra a part dels nostres efectius habituals, és per això que us animem que ens vingueu a donar un cop de mà en aquest dia tan important, a part d’ajudar la colla de la Vila de Gràcia a les pinyes d’aquell dia, podreu gaudir en una sola jornada dels millors castells que s’estan fent en aquest moment. La colla us ofereix el transport en autocar i una samarreta. És una molt bona oportunitat de gaudir d’un espectacle únic i donar suport als Castellers de la Vila de Gràcia.   Us pregaríem ens facilitéssiu la informació abans del 5 d'octubre.  

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Mercè 2018

El passat 24 de setembre, els CVG vam actuar a Barcelona en motiu de la Diada de la Mercè de les colles locals. Els CVG vam realitzar: 2p4, p4 caminat, 2d8f, 3d8, 4d8, 2id3d9f i 2p5

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem a la Festa Major d'Horta

El passat diumenge 16 de setembre, per segon any consecutiu els Castellers de la Vila de Gràcia actuem a la Festa Major d'Horta. En aquesta ocasió ens acompanyàvem els Castellers de la Sagrada Família, els Nois de la Torres i els Castellers de Castelldefels. @cvg_cat : pd4, 2d7, 4d8, 5d7, 2pd4 @nois1975 : pd4, 3d7, 3d7a, 4d7, pd5, 2pd4 @CastellersSAFA : 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, pd4ps, pd4 @ElsGrocs : 2pd4, 4d7, 3d7, 2d6, 2pd4

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Nacional de Catalunya 2018

Els Castellers de la Vila de Gràcia vam estar molt enfeinats aquesta Diada Nacional de Catalunya. De bon matí feiem l'Ofrena al Fosar de les Moreres i al monument de Rafel de Casanovas. Tot seguit, actuàvem al carrer Bruc cantonada Ronda Sant Pere amb els Castellers de Sants i els Bordegassos de Vilanova, vàrem realitzar un p4, 3d8, 4d8, 5d7 i vano de 5. I per la tarda, participàvem a la Manifestació " Fem la República Catalana " on feiem 2 p4, 4d6 i 3d7.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera de l'11 de setembre

El passat 11 de setembre els CVG vam participar a una nova Diada Castellera co-organitzada pels Castellers de Sants i els CVG. En aquesta ocasió ens van acompanyar els Bordegassos de Vilanova. La Diada va tenir lloc a la Ronda de Sant Pere amb Bruc. Vam fer p4, 3d8, 4d8, 5d7 i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Festa Major de Gràcia 2018!!!

Dissabte 18 d'agost a partir de les 18h a la Plaça de la Vila, DIADA CASTELLERA DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA. Ens acompanyaran la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d'Igualada.

Llegir més
{{item.foto}}

Baixada del Pilar Caminat i Diada de Vigílies FMG 2018

El divendres 17 d'agost a partir de les 20h, BAIXADA DEL PILAR CAMINAT de Plaça del Sol a Plaça de la Vila. I tot seguit, a les 20,15h DIADA DE VIGÍLIES a la Plaça de la Vila amb la Colla Jove Castllers de Sitges.

Llegir més
{{item.foto}}

Satisfacció i confiança en la primera actuació de la nova etapa

Els Castellers de la Vila de Gràcia ens vam desplaçar el passat diumenge 8 de juliol a Vic, per participar a la diada de la Festa Major de Sant Miquel dels Sants de la capital osonenca. Compartírem plaça amb la colla local, els Sagals d’Osona, i els Marrecs de Salt. Un pilar de 4 caminant va servir per iniciar la nostra actuació. En primera ronda, vam escollir el 2d7, que tot i mostrar-se tens, es va descarregar amb ofici. L’objectiu de la segona ronda va ser el 3d8, castell que enguany ens ha presentat alguns problemes. Aquest cop, es va mostrar ferm i solvent, completant-se amb una gran execució. Finalment, a la tercera ronda vam completar el vuitè 4d8 d’aquesta temporada, sense cap tipus de complicació. Per concloure l’actuació vam realitzar un vano de 5. A partir d’ara, marxem de vacances tres setmanes i ens retrobem a l’agost per encarar la Festa Major de Gràcia.

Llegir més