Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

EXHIBICIONS CASTELLERES

Heu d’organitzar un congrés per a la vostra empresa? Una trobada amb gent d’arreu del món? Una bona manera de sorprendre els vostres convidats és oferint-los una actuació castellera. Coneixeran una tradició del nostre país i a la vegada veuran un espectacle que per ells segur serà sorprenent.

Els castells són declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO pels valors que transmeten, entre ells el treball en equip tan necessari pel bon funcionament de les organitzacions empresarials, és per això que veure una actuació castellera va més enllà de veure un simple espectacle, és una invitació a la cooperació, al treball comú i a la solidaritat.

QUÈ PODEM OFERIM?

Els CVG oferim diverses modalitats d'actuacions castelleres personalitzades, adaptades a qualsevol tipus d'esdeveniment o celebració. Des d'un pilar a un bateig o casament fins a una actuació castellera completa amb concert de gralles i tabals inclòs.

Ens adaptem a qualsevol tipus d'esdeveniment i ens integrem dins de possibles muntatges artístics i audiovisuals. Si creus que tens algun tipus de necesistat especial per al teu esdeveniment, proposa'ns-ho i ho intentarem realitzar.

CONTRACTACIÓ

Si esteu interessats en organitzar una diada o exhibició castellera, podeu consultar la disponibilitat i les condicions a través del formulari de contacte amb els Castellers de la Vila de Gràcia.