Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

ESPAI CULTURAL ALBERT MUSONS

Espai Cultural Albert Musons

Can Musons és com es coneix popularment l'Espai Cultural Albert Musons, local d'assaig i seu social dels Castellers de la Vila de Gràcia.

L’Albert va ser periodista i historiador i va conrear un munt de facetes totes elles vinculades a la Vila de Gràcia , com l’escoltisme, el cant coral , la política de proximitat , els mitjans de comunicació o la recerca i difusió de la història. Va ser membre dels Castellers de la Vila de Gràcia i com a conseller del Districte la seva ajuda va ser cabdal perquè la colla pogués tirar endavant.

L'Albert ens va deixar el 30 d'octubre de l'any 2007. El nostre local porta el seu nom a proposta de la Colla, per tot el que l'Albert va significar pels Castellers de la Vila de Gràcia i perquè sense la seva influència, segurament, avui no estaríem gaudint d'aquest espai.

El local es va inaugurar el 30 de juny de l’any 2012. Tenir un espai adequat per assajar i que a la vegada sigui un punt de trobada és vital per garantir uns bons resultats castellers, i és per aquest motiu que poder disposar d’aquest local va ser una reivindicació dels inicis de la Colla. Els nostres locals previs havien estat espais cedits com el CAT, l’ACIDH, l’OSI o l’Escola Reia Violant.

Can Musons disposa d’un sostre alt per poder-hi assajar els castells, espatlleres i elements de seguretat com ara una xarxa, despatxos, sala per la canalla i un buc d’assaig insonoritzat per a l’assaig de les gralles i els tabals.