Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

ASSAJOS

Assajos

Vols fer castells? Els nostres assajos són oberts a tothom. Tant és la teva condició física, el teu origen o la teva edat... No t'ho pensis més i vine a provar-ho!

Els assajos ens serveixen per preparar els castells que volem fer a les actuacions, i per això ens fa falta tota l'ajuda possible. Al nostre local, et deixarem el que faci falta i t'ensenyaren les coses bàsiques del món casteller. Si vols, vine només a mirar i, si t'agrada, que de ben segur que serà així, ja podràs ser un nou casteller/a de la Vila de Gràcia.

QUAN?

Tots els dimecres de 19.30 a 22.30h.

Tots els divendres de 19.30 a 23.00h.

El primer cop que vinguis et recomanem venir a partir de les 20h i preguntis per l'equip d'acollida.

ON?

Els CVG assagem al nostre local, a l'Espai Cultural Albert Musons"." Ens trobaràs al carrer de n'Alzina número 7, al barri de la Vila de Gràcia.

Si vols saber com arribar-hi, consulta la secció On Som?"."

COM SÓN ELS ASSAJOS?

L'estructura dels assajos és:

- de 19h a 19.30h: Obertura del local

- de 19.30h a 20.30h: Assaig de canalla, de rengles, de gent nova, d'estructures petites i de pilars.

- de 20.30h a 22.30h/23h: Assaig General

CANALLA

La canalla són els castellers més petits de la colla. Assagen separadament de la resta de la Colla per a poder aprendre a fer castells al seu ritme. A més, també s'ho passen d'allò més bé al seu espai de joc, vigilat en tot moment pels responsables de canalla; d'aquesta manera els pares i mares tenen la possibilitat de participar activament a l'assaig.

GENT NOVA

L'assaig de gent nova serveix per a què els que us vulgueu iniciar al món casteller, aprengueu els conceptes bàsics, pugueu fer petites proves i us familiaritzeu amb el nom dels castells, tot coneixent a la gent de la Colla. En aquest assaig també hi participen castellers i castelleres amb experiència que s'encarregaran de respondre tots els dubtes i curiositats que tingueu.

I en la vostra primera actuació, us donarem una samarreta de la Colla per a què pugueu lluir el blau gracienc!

GRALLES I TABALS

Els músics dels CVG assagen els dimarts i els divendres. Consulta més informació sobre les Gralles i Tabals dels Castellers de la Vila de Gràcia"."