Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

TALLERS CASTELLERS

Tallers castellers

Saps que vol dir folre i manilles? Sap com es compten els castells? Qui és l'infant més petit del castell, l'enxaneta o l'acotxador? Vols saber com enfaixar-te? Vols pujar damunt d'una pinya? Quin és el castell més alt que s'ha fet mai? Per a que serveix la música que acompanya els castells?

Els CVG oferim uns tallers personalitzats per poder saber i viure què són els castells. D'una manera teòrica i sobretot pràctica, anem descobrint tot allò que es desconeix dels castells i de les colles castelleres.

TALLERS ESCOLARS

Ideats i adaptats perquè des dels més petits fins als més grans de l'escola aprenguin què són els castells, quines colles hi ha al seu voltant o com pujar i baixar dels castell.

Els i les participants són els protagonistes actius del muntatge de diverses parts d'un castell, s’explica i es reflexiona sobre els valors que transmet el món casteller i sobre el formar part d'una colla ( treball en equip, solidaritat, esforç col·lectiu).

Ens adaptem: fem el taller a la mateixa escola o al local d'assaig dels CVG.

TALLERS PER A EMPRESES

Vols fer una activitat diferent amb els teus companys de feina?

Oferim tallers dirigits a empreses, associacions, i entitats que vulguin desenvolupar tots els aspectes relacionats amb el treball en equip, com gestionar èxits col·lectius, dinamització de grups...

Després duna petita introducció al món dels castells, coneixent des de les estructures més bàsiques fins a les anècdotes més divertides, ens enfaixem i transformem el grup participant en una colla castellera: triar el cap de colla, repartir les diverses tasques, organitzar una pinya, i finalment gaudir del muntatge d’un petit castell. Tot en un ambient distés i divertit.

Ens adaptem als horaris i, si no disposes d’un lloc per realitzar el taller, el podem realitzar al local dels CVG.

CONTRACTACIÓ

Si esteu interessats en organitzar alguna d'aquestes activitats, podeu consultar la disponibilitat i les condicions a través del formulari de contacte amb els Castellers de la Vila de Gràcia.