Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Festa Major 2020

Finalment, ja tenim aquí la Festa Major 2020. Aquest any serà molt diferent, durant aquests  dies la plaça hauria d’estar plena de castelleres i castellers, fent guarnit, ajudant a muntar la barra, penjant sostre, fent viatges a l’Al·leluia….  I a partir del dia 15 aixecant castells, fent moltes activitats i gaudint de concerts. És trist no poder celebrar la nostra Festa Major com fèiem normalment, la nostra setmana màgica! Però colla, aquesta pandèmia ens ha portat fins aquí i ens toca ser-hi, gaudir-ho en la mesura que puguem i esperar amb molta il·lusió la tornada dels castells, de la nostra vida social, i que l’any 2021 puguem celebrar una Festa Major com les de sempre!!!   A la nostra plaça, hem fet un guarnit simbòlic, per recordar que estem en Festa Major.   Durant aquests dies anirem penjant al nostre canal de Youtube i a les Xarxes Socials, diferents vídeos que mostraran la relació de la colla i la Festa Major i Dijous 20 podreu gaudir d’un Concert de Pastorets Rock.

Llegir més
{{item.foto}}

Ajuda'ns a guarnir la Plaça de la Vila!!

Queda una setmana per donar inici a la Festa Major de Gràcia i estem acabant d'enllestir el guarnit de la Plaça de la Vila, però encara ens falten moltes mans i ajuda... així que si vols participar de la màgia de fer guarnit, t'esperem cada dia a partir de les 10,30h la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats. Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h. Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila ... Programació dia a dia

El proper 15 d'agost s'inicia la Festa Major de Gràcia, i els Castellers de la Vila de Gràcia participem guarnint la Plaça de la Vila.  És per aquest motiu que us convidem a gaudir de les diferents activitats per totes les edats que tenim preparades durant la setmana de Festa Major. Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

Pilar a la Presentació de la Festa Major de Gràcia

El passat 26 de juliol, vam participar a l'Acte de Presentació de la Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila. Vam alçar un pilar de 4 per presentar la imatge de la samarreta d'aquest any, que duia col·locada l'enxaneta del pilar.

Llegir més
{{item.foto}}

Segueix el pregó de la Festa Major 2018 en streaming a la web de cvg.cat!

Llegir més
{{item.foto}}

Segueix el l'entrega de premis a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Llegir més
{{item.foto}}

Els castellers no tenim por! Reformulació dels actes castellers !

Com ja sabreu els atemptats a la Rambla de Barcelona ens han agafat en plena Festa Major de Gràcia, això ens ha obligat als Castellers de la Vila de Gràcia a suspendre tots els actes previstos , entre ells la Diada Castellera, per motius de seguretat.   Dilluns 21 , tenim autorització per rependre les activitats de la Festa , és per això que hem reprogramat el pilar caminat,  una jornada castellera i un concert dels nostres amics Pastorets Rock , sobretot per demostrar que els castellers no tenim por i que el terrorisme no farà canviar la nostra activitat.   És per això que animem als castellers de totes les colles a venir amb samarretes o el distintiu que creguin oportú per demostrar que els castellers no tenim por. I si hi ha colles que volen venir a fer un pilar seran molt benvingudes.

Llegir més