Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de Vigílies i Pilar Caminat

Categoria: Festa Major

Divendres 19 d'agost no et perdis la baixada del pilar caminat i la Diada de Vigílies de Festa Major.

20h Baixada del Pilar Camiant

20:30h Diada de Vigílies de Festa Major acompanyats dels Xicots de Vilafranca

NOTICIES RELACIONADES

03 Cartell FMG22_2d8f-02.jpg

Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia

El dia 20 d'Agost celebrem la Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia. Després de dos anys, tornem a poder fer grans castells per la nostra Festa Major. Recordeu: Dissabte 20 d'agost a les 18h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
02 Cartell Vigilies22-01.jpg

Diada de Vigílies i Pilar Caminat

Divendres 19 d'agost no et perdis la baixada del pilar caminat i la Diada de Vigílies de Festa Major. 20h Baixada del Pilar Camiant 20:30h Diada de Vigílies de Festa Major acompanyats dels Xicots de Vilafranca

Llegir més
PORTADA retallada2.jpg

Festa Major Plaça de la Vila 2022

Tornem-hi, no?... Si, per fi podem tenir una Festa Major normal com les de sempre, si la pandèmia havia posat el món al revés, ara ens hi posem nosaltres ... com? Doncs al nostre guarnit, on hi veureu un gran prat girat , haureu de mirar bé el sostre per veure'l bé i amb un arbre com a únic element central , un arbre que és com el pilar, l'estructura bàsica dels castells. Si , si esteu llegint això poblament sabreu , o no, que els Castellers de la Vila de Gràcia fem el guarnit de la plaça de la Vila des de fa ... Vint-i-dos anys, la colla n'ha fet vint-i-cinc aquest any . Els CVG som festers perquè ens agrada la festa i perquè creiem en els formats de festa inclusius, que volen ven lluny el masclisme , l'homofòbia i el racisme . Creiem en els models participatius, organitzats per gent del carrer i no per les institucions , creiem en la festa familiar , en la que les cultures populars hi tinguin cabuda, i en la que hi s'ho passin bé joves, infants i grans. Per tot això en la nostra programació hi trobareu piscines infantils, treballs manuals, la LaliBeGood, la gimcana , hi trobareu el concurs de tapes i el de paelles, el programa de ràdio laRiota o ball de Country, hi trobareu estils diferents de música la fusió de la Mabel Flores, rock des de la vila germana d'Horta dels Auanphor Band, el reggaetón feminista en català de la Cooba, les versions Disney de Préssecs, els PD's residents de CVG, el folk d'influències celtes dels Pony Pisador, versions d'All i Oli, Cable Obsession i Robin Surf, el millor disco-funk del pla de Barcelona amb la Golden Beat i per tancar la darrera nit de festa Les Que faltava Band ... Però clar, tot això té sentit perquè som els Castellers de la Vila de Gràcia i enguany els castells han pogut tornar a la normalitat sense restriccions, per això podrem repetir els assajos a plaça, el pilar caminat o la diada castellera que comptarà amb les colles Xiquets de Reus , Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de la Vila de Gràcia clar ... Us hi esperem! Esperem que gaudiu de la festa , que respecteu els guarnits que participeu i gaudiu dels castells i que xaleu de valent , i sempre recordant que només SI és Si.

Llegir més