Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

FESTA MAJOR DE GRÀCIA

La Festa Major de Gràcia és la setmana més important de la Vila de Gràcia, on tots els veïns i veïnes mostren el resultat de la tasca feta durant mesos i mesos en els locals de guarniment.

Uns guarnits que milers de visitants en gaudeixen durant els 7 dies de la festa.

Pels Castellers de la Vila de Gràcia la Festa Major és una de les dates més importants del calendari. Realitzem una de les diades clau de la nostra temporada: “La Jornada Castellera de Festa Major” i l’espectacular Pilar Caminat.

Però a part de les diades, cercaviles i pilars des del 2001 som els responsables de guarnir la Plaça de la Vila de Gràcia, el centre neuràlgic de Gràcia.

Al llarg dels anys hem convertit la plaça en una fàbrica, el fons del mar, el país dels Barrufets, un museu o el circ. Però tot això gràcies a un equip de persones que durant mesos pensa, dissenya i construeix un guarnit realitzat principalment a partir de material reciclat.

A part del guarnit també organitzem totes les activitats de la plaça, amb la voluntat de fer una festa per tots els públics. Durant els 7 dies podràs gaudir d’animacions infantils, àpats populars, concursos, tallers, actes de cultura popular, concerts i, sobretot, castells.

Si vols col·laborar en el guarnit posa’t en contacte amb la colla a través del formulari de contacte.