Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

VISITES TURÍSTIQUES

Tens un grup d'amics de visita a casa nostra i vols mostrar-los la cultura popular catalana? Ets guia turístic i vols ampliar la teva cartera d'activitats?. Allotges visitants estrangers i vols proporcionar-los una vista original?

Els CVG organitzem assaigs guiats per a aquelles persones que visiten el nostre país i volen conèixer d'una manera més intensa la cultura catalana i les seves tradicions. A més contribuïm, d'una forma original i divertida, a fugir dels tòpics turístics i a que el món casteller sigui conegut més enllà de les nostres fonteres.

Mitjançant un vídeo i material gràfic, els nostres visitants coneixeran els aspectes més bàsics del món casteller: parts d'un castell, formació d'una pinya, breu història sobre l'origen d'aquesta tradició, vestimenta tradicional... Seguidament gaudiràn activament d'un assaig casteller. Els participants tindran l'oportunitat d'enfaixar-se, poder practicar la tècnica de pujar als castells i fer pinya a les proves de l'assaig general de la colla.

També hi haossibilitat de gaudir de l'assaig més tranquil·lament, tot prenent una consumició.

Ens adaptem a diversos grups (famílies, grups d'estudiants, grups reduïts), proposa'ns l'assaig guiat que vols i farem el possible per adaptar-nos-hi.

CONTRACTACIÓ

Si esteu interessats en organitzar una visita castellera, podeu consultar la disponibilitat i les condicions a través del formulari de contacte amb els Castellers de la Vila de Gràcia.