Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

ON SOM?

On som?

A la Vila de Gràcia, entre les places de la Virreina i del Nord, s'alça ”Can Musons”, el local dels Castellers de la Vila de Gràcia, al carrer Alzina, 7. Vine a veure'ns!

Des del mes de setembre del 2012, els Castellers de la Vila de Gràcia compartim l'Espai Cultural Albert Musons amb la Fundació de la Festa Major de Gràcia.

Després de molts anys d'esforços, i gràcies a la feina d'un munt de gent, la colla disposa d'un local propi on poder desenvolupar tant els assajos castellers, com totes les activitats socials i lúdiques (xerrades, debats, obres de teatre, mercats d'artesania, dinars i sopars col·lectius i, evidentment, celebracions de les millors actuacions de la colla).

Òbviament el fet de poder disposar d'aquest espai, pensat i ideat per assajar-hi castells, ha estat un dels factors clau per a que la colla hagi experimentat un salt qualitatiu en el seu nivell casteller, i hagi eixamplat la seva base social.

Volem que “Can Musons” sigui un punt de trobada pels gracinecs i el seu teixit associatiu. És per això que s'hi desenvolupen activitats obertes a la gent de la Vila, i oferim un servei de cessió d'espais

Com que diuen que una imatge val més que mil paraules, no dubtis en visitar-nos!!!

Mapa

Com arribar-hi?

Si véns a peu, has de saber que la majoria de carrers del voltant del local són de vianants. Si véns amb bicicleta, podràs aparcar-la dins del local, on disposem d'un espai habilitat per a aquesta finalitat. Si, per contra, véns en moto, al mateix carrer Alzina hi ha habilitat un aparcament públic.

Metro: L3 (Verda) Fontana o Lesseps o L4 (Groga) Joanic

Bus: 22, 24, 27, 28, 31, 32, 39, 74, 87 i 92