Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Curs de Castells per Canalla

l Curs de Canalla es un curs d’iniciació gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys que es durà a terme els divendres 10, 17, 24 i 31 del mes de març.     Fem una crida als nens i nenes de 4 a 12 anys perquè s’animin a endinsar-se al món dels castells i així convertir-se en acotxadors, enxanetes i dosos de la colla. Qui són els acotxadors i els enxanetes? Els acotxadors i els enxanetes són els més petits de la colla i ocupen les dues posicions de la part superior del castell. Per tant, aquests nens i nenes són molt àgils (han de pujar molt suaument sense que ningú els noti) i valents (són els més decidits de tota la colla i els agraden les alçades)! I els dosos? Els dosos son els nens més grans de la colla que ocupen el pis inferior a l’acotxador i l’enxaneta. Sempre van en parella i son àgils i forts Qui ensenya als nens a pujar els castells? Un equip de caps de canalla estarà amb el nen/a en tot moment i l’ensenyarà com pujar un castell, fer les passes adequades i a fer l’aleta. Quina roba heu de portar? És aconsellable dur pantalons elàstics i una samarreta còmode. Els castellers us deixaran el casc i la faixa. Quan i on serà el curs de canalla? Els divendres de març: 10, 17, 24 i 31, a Can Musons, (c/Alzina 7) De 18.30 a 19.15 hores. Com us podeu inscriure? Envieu un correu a curs.canalla@cvg.cat  

Llegir més
{{item.foto}}

Curs de Castells per Canalla

El Curs de Canalla es un curs d’iniciació gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys que es durà a terme els dimecres 9, 16, 23 i 30 del mes de març.   Fem una crida als nens i nenes de 4 a 12 anys perquè s’animin a endinsar-se al món dels castells i així convertir-se en acotxadors, enxanetes i dosos de la colla. Qui són els acotxadors i els enxanetes? Els acotxadors i els enxanetes són els més petits de la colla i ocupen les dues posicions de la part superior del castell. Per tant, aquests nens i nenes són molt àgils (han de pujar molt suaument sense que ningú els noti) i valents (són els més decidits de tota la colla i els agraden les alçades)! I els dosos? Els dosos son els nens més grans de la colla que ocupen el pis inferior a l’acotxador i l’enxaneta. Sempre van en parella i son àgils i forts Qui ensenya als nens a pujar els castells? Un equip de caps de canalla estarà amb el nen/a en tot moment i l’ensenyarà com pujar un castell, fer les passes adequades i a fer l’aleta. Quina roba heu de portar? És aconsellable dur pantalons elàstics i una samarreta còmode. Els castellers us deixaran el casc i la faixa. Quan i on serà el curs de canalla? Els dimecres de març: 9, 16, 23 i 30, a Can Musons, (c/Alzina 7) De 17.30 a 18.30 hores. Com us podeu inscriure? Envieu un correu a curs.canalla@cvg.cat  

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem a assaig!

Tornem als assajos Consulta en el calendari de la colla els dies d'assajos

Llegir més
{{item.foto}}

Assaig Especial porta una Vacunada

El proper divendres 12 de novembre celebrem l’Assaig Especial Porta una Vacunada!   Els tradicionals assajos porta un amic o una amiga l’hem volgut actualitzar. Volem fer un assaig amb molta gent i que tothom porti amigues, coneguts, companyes de feina o veïns, però que vinguin vacunats perquè volem consciencià de la importància de la vacunació per la societat i perquè és una de les principals eines que ens ha permès tornar a fer castells.   Us esperem a Can Musons (c/Alzina 7) a partir de les 19h. Hi haurà sortejos entre tots els que vingueu i una bikiniferrada popular al acabar l’assaig.

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem a assaig!

Cada dimecres a partir de les 19h Can Musons (c/Alzina 7) torna a obrir les portes per assajar. Enfaixa't i entra a Can Musons!

Llegir més
{{item.foto}}

Hem tornat a assaig!

Després d'un any 6 mesos i 6 dues hem tornar a assajar tots junts!

Llegir més
{{item.foto}}

Vine a l'assaig

T'esperem a Can Musons (c/ Alzina 7) cada dimecres i cada divendres a partir de les 19h. Vine a descobrir el món dels castells i et trobaràs una gran família!

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos especials a plaça de Festa Major 2018

Com cada any, quan arriba la Festa Major de Gràcia, assagem al carrer, a la Plaça de la Vila. Us esperem dimarts 14 i dijous 16 d'agost a partir de les 20h!!

Llegir més