Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Curs de Castells per Canalla

Categoria: Assajos

El Curs de Canalla es un curs d’iniciació gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys que es durà a terme els dimecres 9, 16, 23 i 30 del mes de març.

 


Fem una crida als nens i nenes de 4 a 12 anys perquè s’animin a endinsar-se al món dels castells i així convertir-se en acotxadors, enxanetes i dosos de la colla.

Qui són els acotxadors i els enxanetes?
Els acotxadors i els enxanetes són els més petits de la colla i ocupen les dues posicions de la part superior del castell. Per tant, aquests nens i nenes són molt àgils (han de pujar molt suaument sense que ningú els noti) i valents (són els més decidits de tota la colla i els agraden les alçades)!

I els dosos?
Els dosos son els nens més grans de la colla que ocupen el pis inferior a l’acotxador i l’enxaneta. Sempre van en parella i son àgils i forts

Qui ensenya als nens a pujar els castells?
Un equip de caps de canalla estarà amb el nen/a en tot moment i l’ensenyarà com pujar un castell, fer les passes adequades i a fer l’aleta.

Quina roba heu de portar?
És aconsellable dur pantalons elàstics i una samarreta còmode. Els castellers us deixaran el casc i la faixa.

Quan i on serà el curs de canalla?
Els dimecres de març: 9, 16, 23 i 30, a Can Musons, (c/Alzina 7) De 17.30 a 18.30 hores.

Com us podeu inscriure?
Envieu un correu a curs.canalla@cvg.cat  

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Canalla 2022 DEF-02.png

Curs de Castells per Canalla

El Curs de Canalla es un curs d’iniciació gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys que es durà a terme els dimecres 9, 16, 23 i 30 del mes de març.   Fem una crida als nens i nenes de 4 a 12 anys perquè s’animin a endinsar-se al món dels castells i així convertir-se en acotxadors, enxanetes i dosos de la colla. Qui són els acotxadors i els enxanetes? Els acotxadors i els enxanetes són els més petits de la colla i ocupen les dues posicions de la part superior del castell. Per tant, aquests nens i nenes són molt àgils (han de pujar molt suaument sense que ningú els noti) i valents (són els més decidits de tota la colla i els agraden les alçades)! I els dosos? Els dosos son els nens més grans de la colla que ocupen el pis inferior a l’acotxador i l’enxaneta. Sempre van en parella i son àgils i forts Qui ensenya als nens a pujar els castells? Un equip de caps de canalla estarà amb el nen/a en tot moment i l’ensenyarà com pujar un castell, fer les passes adequades i a fer l’aleta. Quina roba heu de portar? És aconsellable dur pantalons elàstics i una samarreta còmode. Els castellers us deixaran el casc i la faixa. Quan i on serà el curs de canalla? Els dimecres de març: 9, 16, 23 i 30, a Can Musons, (c/Alzina 7) De 17.30 a 18.30 hores. Com us podeu inscriure? Envieu un correu a curs.canalla@cvg.cat  

Llegir més
00.jpeg

Tornem a assaig!

Tornem als assajos Consulta en el calendari de la colla els dies d'assajos

Llegir més
cartell.jpeg

Assaig Especial porta una Vacunada

El proper divendres 12 de novembre celebrem l’Assaig Especial Porta una Vacunada!   Els tradicionals assajos porta un amic o una amiga l’hem volgut actualitzar. Volem fer un assaig amb molta gent i que tothom porti amigues, coneguts, companyes de feina o veïns, però que vinguin vacunats perquè volem consciencià de la importància de la vacunació per la societat i perquè és una de les principals eines que ens ha permès tornar a fer castells.   Us esperem a Can Musons (c/Alzina 7) a partir de les 19h. Hi haurà sortejos entre tots els que vingueu i una bikiniferrada popular al acabar l’assaig.

Llegir més