Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Assaig a la fresca a la Plaça Virreina, divendres 15 de juny

Arriba l'estiu i els Castellers de la Vila de Gràcia sortim de Can Musons per prendre la fresca de la nit gracienca. El divendres 15 de juny realitzem un assaig a la fresca a la Plaça Virreina. A les 20:15 ens trobarem a la Plaça Virreina per fer proves de tronc, pinyes i soques. Tots els veïns i veïnes es podran afegir a les pinyes seguint les indicacions dels castelleres i castelleres gracienques. Després de l'assaig recuperarem forces amb una beguda a Can Musons, per tothom qui hagi participat.

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos especials per la Diada de la Independència, el teu esforç pot tenir PREMI

El proper diumenge 8 d'abril, actuem a la Vila de Gràcia amb motiu de la Diada de la Independència, i és per aquest motiu que aquesta setmana tenim assajos especials. Vine als dos assajos (dimecres 4 i divendres 6 d'abril) o porta amics i amigues, el teu esforç pot tenir PREMI.

Llegir més
{{item.foto}}

Festa d'inici de curs a l'Escola Reina Violant , Escoles Obertes

El passat divendres 29 de setembre i dissabte 30 de setembre els Castellers de la Vila de Gràcia vam participar a la Festa d'inici de curs de l'Escola Reina Violant dins de l'iniciativa Escoles Obertes. Divendres vam traslladar el nostre assaig de Can Musons al pati de l'Escola Reina Violant i dissabte vam fer un taller per canalla al gimnàs de la mateixa escola.

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem als assajos el 31 d'agost encara que sigui dijous!

El proper dijous 31 d'agost tornem als assajos. L'assaig del dia 31 serà especial per preparar l'actuació de Torredembarra. No hi faltis!

Llegir més
{{item.foto}}

3 assajos per celebrar la nostra 20a Diada!

Ens queden 3 assajos per celebrar la nostra 20a Diada i donar per tancada aquesta Temporada! I és per aquest motiu que els 3 assajos, seran assajos generals. DILLUNS 14/11: 19 a 20h: Xerrada Formativa a càrrec de l'equip d'acollida dels CVG. Parlarem de castells, de la colla i resoldrem dubtes. Si ets novato/a i/o tens ganes de compartir una estona parlant de castells, vine, t'esperem al local. 20 a 22,30h: Assaig general. DIMECRES 16/11: 19,30 a 22,30h: Assaig general. DIVENDRES 18/11: 19,30 a 23h: Assaig general.

Llegir més
{{item.foto}}

AVUI, divendres 7 d'octubre ... ASSAIG ESPECIAL DE SOQUES, FOLRES I MANILLES

Avui, divendres 7 d'octubre, a partir de les 20h, ASSAIG ESPECIAL DE SOQUES, FOLRES I MANILLES  a Can Musons. Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos previs a la Mercè!

AVUI i DIVENDRES no falteu a l'assaig!!! Queden dos dies per actuar a Barcino. Us esperem a partir de les 19,30h a Can Musons (c/ Alzina 7) #orgullgracienc

Llegir més
{{item.foto}}

Primer Barcino , després Tarraco! Assajos Especials no hi faltis!

Llegir més