Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Assaig Especial porta una Vacunada

Categoria: Assajos

El proper divendres 12 de novembre celebrem l’Assaig Especial Porta una Vacunada!
 
Els tradicionals assajos porta un amic o una amiga l’hem volgut actualitzar. Volem fer un assaig amb molta gent i que tothom porti amigues, coneguts, companyes de feina o veïns, però que vinguin vacunats perquè volem consciencià de la importància de la vacunació per la societat i perquè és una de les principals eines que ens ha permès tornar a fer castells.
 
Us esperem a Can Musons (c/Alzina 7) a partir de les 19h. Hi haurà sortejos entre tots els que vingueu i una bikiniferrada popular al acabar l’assaig.

NOTICIES RELACIONADES

cartell.jpeg

Assaig Especial porta una Vacunada

El proper divendres 12 de novembre celebrem l’Assaig Especial Porta una Vacunada!   Els tradicionals assajos porta un amic o una amiga l’hem volgut actualitzar. Volem fer un assaig amb molta gent i que tothom porti amigues, coneguts, companyes de feina o veïns, però que vinguin vacunats perquè volem consciencià de la importància de la vacunació per la societat i perquè és una de les principals eines que ens ha permès tornar a fer castells.   Us esperem a Can Musons (c/Alzina 7) a partir de les 19h. Hi haurà sortejos entre tots els que vingueu i una bikiniferrada popular al acabar l’assaig.

Llegir més
tornem-a-assaig.jpg

Tornem a assaig!

Cada dimecres a partir de les 19h Can Musons (c/Alzina 7) torna a obrir les portes per assajar. Enfaixa't i entra a Can Musons!

Llegir més
photo_2021-10-04 08.44.40.jpeg

Hem tornat a assaig!

Després d'un any 6 mesos i 6 dues hem tornar a assajar tots junts!

Llegir més