Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Concurs de Tapes amb Fermí Puig a la Plaça de la Vila!

Ja tenim a punt el tercer concurs de Tapes de la Festa Major a la plaça de la Vila amb el xef Fermí Puig al jurat! CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA   Tercer Concurs de Tapes de Festa Major   Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Tapes de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 12:30h del 16 d'agost de 2016.   Inscripcions Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment: ·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Tapes de Festa Major" indicant el nom del participant, DNI, edat i nom de la tapa presentada al concurs. Inscripcions obertes fins el 15 d'agost de 2016.   Bases del Concurs El Tercer Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors. 1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys). Es permet la participació de menors a la categoria infantil si estan acompanyats d'un adult en tot moment. 2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs. 3. Cada participant ha d'elaborar deu (10) racions de la tapa presentada a concurs en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs. 4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L'organització proveirà 2 microones a compartir entre tots el participants. 5. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d'ingredients i el cost aproximat. 6. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors. 7. El concurs concedirà 2 premis absoluts:                 a. Premi a la millor tapa.                 b. Premi a la tapa més econòmica. 8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica. 9. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús. 10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.       Castellers de la Vila de Gràcia - c/Alzina, 7. 08024 Barcelona - info@cvg.cat - www.cvg.cat  

Llegir més
{{item.foto}}

VINE I FES POSSIBLE EL GUARNIT 2016!!

De mica en mica s'omple la pica! ... Totes les mans són necessàries. Dilluns, dimecres i divendres de 17,30 a 20h a l'antiga escola Al·leluia (c/ Milà i Fontanals 4-6, piqueu 3 cops al timbre).

Llegir més
{{item.foto}}

PILAR A L'ACTE " L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA "

Els Castellers de la Vila de Gràcia, ahir vam participar a l'acte "L'homofòbia no fa gràcia " organotzat pel Front d'alliberament Gai de Catalunya a Gràcia.

Llegir més
{{item.foto}}

FESTA MAJOR DE GRÀCIA A LA PLAÇA DE LA VILA - DIVENDRES 21

Programació de Festa Major de la Plaça de la Vila del divendres 21 d'agost

Llegir més
{{item.foto}}

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE PAELLES!

Avui, hem celebrat la segona edició del Concurs de Paelles organitzat pels Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració del Bars, Amelie,Curuba,Tiramisú, Nou Candanchú, Granja La Salut, i les Gelataries, Ottimo,Kakigori & Taiyaki i Pirineum, convoquen el Segon Concurs de Paelles de Festa Major, a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13.00 del proper 18 d’Agost de 2015.   Han participat 7 paelles a concurs.   - Primer Premi: Vili, Aida i Eli.   - Segon Premi: Familia Alsius i Companyia.   - Tercer Premi: Quim, Alvarito, Oti, Ferran i Pau.   Moltes gràcies a tots per participar!

Llegir més
{{item.foto}}

FESTA MAJOR DE GRÀCIA A LA PLAÇA DE LA VILA - DIJOUS 20

Programació de Festa Major de la Plaça de la Vila del dijous 20 d'agost

Llegir més
{{item.foto}}

TAST DE VERMUT DE REUS AMB DAVID BAGÉS

Demà, divendres 21 d'agost, a les 13 hores TAST DE VERMUTS DE REUS, maridatge amb David Bagés.   ** PLACES ESGOTADES!

Llegir més
{{item.foto}}

SEMPRE AL TEU COSTAT. ÀNIMS MIKE!!

Un any més, els CVG aixequem un pilar de 4 durant la Diada de Completes, per mostrar el nostre suport al nostre company Mike!

Llegir més