Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Els castellers no tenim por! Reformulació dels actes castellers !

Com ja sabreu els atemptats a la Rambla de Barcelona ens han agafat en plena Festa Major de Gràcia, això ens ha obligat als Castellers de la Vila de Gràcia a suspendre tots els actes previstos , entre ells la Diada Castellera, per motius de seguretat.   Dilluns 21 , tenim autorització per rependre les activitats de la Festa , és per això que hem reprogramat el pilar caminat,  una jornada castellera i un concert dels nostres amics Pastorets Rock , sobretot per demostrar que els castellers no tenim por i que el terrorisme no farà canviar la nostra activitat.   És per això que animem als castellers de totes les colles a venir amb samarretes o el distintiu que creguin oportú per demostrar que els castellers no tenim por. I si hi ha colles que volen venir a fer un pilar seran molt benvingudes.

Llegir més
{{item.foto}}

Concurs de Tapes i Paelles 2017

El proper dimecres 16 i dijous 17, celebrem la 4a edició del Concurs de tapes i paelles respectivament, a la Plaça de la Vila. Us adjuntem les bases. Per participar cal que envieu un mail a info@cvg.cat indicant el vostre nom, dni, edat i nom de la tapa / paella o ompliu la butlleta a la paradeta de la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Jornada Castellera de Festa Major!

El proper 19 d\'agost a les 18h a la plaça de la Vila de Gràcia es farà la Jornada Castellera de Festa Major on ens hi acompanyaran els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca.

Llegir més
{{item.foto}}

Baixada del Pilar Caminat i Vigílies

El proper divendres a les 19:30h hi haurà la tradicional baixada del pilar caminat, que s'iniciarà com sempre a la plaça del Sol fins a la plaça de la Vila. A les 20h a la mateixa plaça s'iniciarà la Jornada Castellera de Vigílies on ens hi acompanyarà la Colla Jove dels Castellers de Sitges. Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

Assajos Especials per Festa Major!

A la plaça de la Vila de Gràcia! Dilluns 14 d'agost a les 20:30h. Dimecres 16 d'agost a les 20:30h Dijous 17 d'agost a les 20:30h

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castells a la Festa Major de Gràcia

Els Castellers de la Vila de Gràcia inaugurem el dissabte 12 d'Agost l'exposició "Els Castells a la Festa Major de Gràcia" mostrada realitzada conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia i que s'emmarca dins els actes del bicentenari de la Festa Major de Gràcia. L'exposició repassa la relació de la Festa Major amb els castells des dels seus inicis fins a l'actualitat, cal tenir en compte que la primera constància de castells a la Festa Major de Gràcia és del 1850.   El mateix dia 12 a les 13:00h a l'envelat del bicentenari situat als Jardinets de Gràcia hi haurà una xerrada d'en Pere Ferrando , historiador casteller i Premi Isidre Rabassó d'Identitat Castellera 2016 sobre la mateixa temàtica.   L'exposició es podrà veure el dia 12 a l'envelat del bicentenari i del 13 al 21 d'agost a Can Musons (c/Alzina 9).

Llegir més
{{item.foto}}

La Festa Major de Gràcia 2016 més castellera

Els CVG, any rere any, participem a la Festa Major de la Vila de Gràcia. És la setmana més activa per la colla, tant en activitats socials com castelleres. Us posem un resum de les activitats castelleres a les que vam participar.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG participen a la Festa Major de Gràcia com espai de guarniment

Els CVG fa 16 anys que participem com espai guarnit a la Plaça de la Vila. Per aquest motiu, els CVG organitzem un munt d'activitats durant tot el dia. A continuació teniu un recull d'imatges d'aquesta setmana tant activa per la colla.

Llegir més