Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Baixada del Pilar Caminat i Vigílies

Categoria: Festa Major

El proper divendres a les 19:30h hi haurà la tradicional baixada del pilar caminat, que s'iniciarà com sempre a la plaça del Sol fins a la plaça de la Vila.

A les 20h a la mateixa plaça s'iniciarà la Jornada Castellera de Vigílies on ens hi acompanyarà la Colla Jove dels Castellers de Sitges.

Us hi esperem!

NOTICIES RELACIONADES

cartell.jpg

Segueix el pregó de la Festa Major 2018 en streaming a la web de cvg.cat!

Lleguir més
cartell.jpg

Segueix el l'entrega de premis a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Lleguir més
WhatsApp Image 2017-08-20 at 12.43.28 PM.jpeg

Els castellers no tenim por! Reformulació dels actes castellers !

Com ja sabreu els atemptats a la Rambla de Barcelona ens han agafat en plena Festa Major de Gràcia, això ens ha obligat als Castellers de la Vila de Gràcia a suspendre tots els actes previstos , entre ells la Diada Castellera, per motius de seguretat.   Dilluns 21 , tenim autorització per rependre les activitats de la Festa , és per això que hem reprogramat el pilar caminat,  una jornada castellera i un concert dels nostres amics Pastorets Rock , sobretot per demostrar que els castellers no tenim por i que el terrorisme no farà canviar la nostra activitat.   És per això que animem als castellers de totes les colles a venir amb samarretes o el distintiu que creguin oportú per demostrar que els castellers no tenim por. I si hi ha colles que volen venir a fer un pilar seran molt benvingudes.

Lleguir més