Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Anem a Reus!

Després de la nostra Diada arriba l'únic desplaçament de la temporada, on durem els nostres castells fins a Reus a la Històrica plaça del Mercadal, plaça que ha vist descarregar el nostre primer 5d8. - Convocatòria Jardinets (Bus): 15:00 h - Convocatòria a la Plaça del Mercadal: 17:00 h Recordeu *apuntar-vos a l'app* i sobretot indicar *si veniu amb bus o no*. El bus de tornada es preveu que surti a les 20:30.

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem a Plaça, Torna l’Eufòria!

Diumenge 17 d’Octubre tornarem a fer castells a la Plaça de la Vila a la nostra XXIV Diada. Si voleu venir a veure la tornada a la Plaça de la Vila ho podeu fer a través del següent enllaç

Llegir més
{{item.foto}}

Suspensió de la Diada de la Indepèndicia pel #COVID19

Degut a l'estat d'alarma en el que ens trobem pel COVID-19 i el confinament total decretat per l'Estat Espanyol, ens veiem obligats a suspendre la Diada de la Independència que havia de tenir lloc el proper 4 d'abril de 2020.

Llegir més
{{item.foto}}

El primer 4d8 arriba per Sant Medir

El passat diumenge 8 de març, els Castellers de la Vila de Gràcia vam actuar a Sant Cugat amb motiu de la Diada de Sant Medir amb els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sants. Els CVG van unir-se a la manifestació feminista de Sant Cugat alçant un pilar de 4 femení a la Plaça d'Octavià. Vam obrir plaça amb el 5d7, per abordar posteriorment el primer 4d8 de la temporada, que va descarregar-se sense cap mena de problema. Acabàvem la diada amb el 4d8 amb agulla. Vam alçar tres pilar de 4 durant la Diada tots ells femenins.

Llegir més
{{item.foto}}

Pilar al Pregó de Sant Medir 2020

Aquest diumenge 23 de Març hem fet un pilar de 4 abans del pregó de Sant Medir. Ja falta poc per la Festa més dolça de Gràcia!

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de Santa Eulàlia 2020

Aquest diumenge 9 de febrer a la Diada de Santa Eulàlia hem fet: p4, id5d7, 3d7a, 4d7, 5d7, 3p4

Llegir més
{{item.foto}}

Foguerons de Sa Pobla a Gràcia 2020

Al Cercavila dels Foguerons de Sa Pobla a Gràcia vam fer: 4d6, p4, 3d6, p4 i 3d6a

Llegir més
{{item.foto}}

XXIII Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia 2019!!

El darrer diumenge d’octubre, els Castellers de la Vila de Gràcia vam celebrar la XXIII Diada de la colla.  Els grallers i tabalers de la colla van donar inici a les matinades a les 8h del matí a la Plaça de la Vila. Acompanyats d’una multitud de gent per seguir el recorregut i endrapar a les parades pertinents.  Enguany pels temps excepcionals que vivim, Diumenge vàrem celebrar la nostra XXIII Diada CVG. Però vàrem suspendre els actes lúdics com l'esmorzar de Matinades, el dinar i la festa posterior a la Diada. Un cop a Plaça de la Vila vam encarar el primer castell de l’actuació. A segona ronda, de nou insistíem en voler provar el 3d9f però no ens en vam ensortir. Aquest fet va provocar que descartéssim el castell i culminéssim l’actuació només amb dos castells, el 4d8 i el 3d8, ja que el 7d7 tampoc va ser possible. Per concloure l’actuació, en ronda de pilars vam fer dos pd5 i després 7 pd4 (un d’ells al balcó).

Llegir més