Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de l'Inici del XXV Aniversari

Categoria: Diades castelleres

El proper dissabte 20 de novembre els Castellers de la Vila de Gràcia celebrarem l’inici del nostre XXV Aniversari de la millor manera que sabem, fent castells.
 
Per fer-ho organitzem una Diada Castellera on convidem a les nostres colles padrines, Castellers de Sants i Castellers de Terrassa.
 
L’actuació es durà a terme a la plaça de la Vila de Gràcia a partir de les 12 del migdia. Però les celebracions començaran abans, amb les tradicionals matinades que realitzarem a partir de les 8 del matí pels carrers de la Vila.

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Concurs.jpg

Cap al Concurs!

Dissabte 1 d'octubre participem en el Concurs de Castells que se celebra a Tarragona a les 16.30 h.  Pel món casteller és una de les cites més importants, on totes les colles anem a màxims, a intentar fer els nostres millors castells. I per poder-los dur a bon terme necessitem tenir la pinya blava més gran possible. És per aquest motiu que us animem a que ens doneu un cop de mà i vingueu a donar pit a les nostres pinyes, gaudint d'una tarda castellera plena d'emocions i d'Orgull Gracienc. Nosaltres posem l'autocar d'anada i tornada i una samarreta feta especialment per aquest gran dia. 

Llegir més
Plakat #3xUnescoBAIX.jpg

3xUNESCO Viatgem a Colònia!

Del 4 al 6 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia viatjarem a Colònia per participar al projecte 3xUNESCO organitzat per | Associació de Foment de l‘Agermanament entre Köln i Barcelona, Centre Cultural Català de Colònia, Altstädter Köln 1922 e. V i els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquesta trobada volem ajuntar 3 Patrimonis de la Humanitat segons la UNESCO. El Carnaval de Colònia (Altstädter Köln) que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat i de Patrimoni Material de la Humanitat com la catedral de Colònia. En aquest viatge aprofitarem per trobar-nos físicament amb els nostres fillols, els Castellers de Berlin que aquest any celebren el seu cinquè aniversari. Realitzarem diferents activitats durant la nostra estada a Kolònia, però el moment més important serà l’actuació davant de la Catedral de Colònia el dilluns 6 de juny a les 12 del migdia.

Llegir més
0FSnzzx3WUAMPdTL (1).jpeg

Diada del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 de maig, a les 12 del migdia, celebrem a la Plaça de la Vila  la Diada Castellera del nostre XXV Aniversari.    Ens hi acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   A les 8 del matí celebrarem les tradicionals matinades pels carrer de la Vila.

Llegir més