Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Anem a Reus!

Categoria: Diades castelleres

Després de la nostra Diada arriba l'únic desplaçament de la temporada, on durem els nostres castells fins a Reus a la Històrica plaça del Mercadal, plaça que ha vist descarregar el nostre primer 5d8.

- Convocatòria Jardinets (Bus): 15:00 h
- Convocatòria a la Plaça del Mercadal: 17:00 h


Recordeu *apuntar-vos a l'app* i sobretot indicar *si veniu amb bus o no*.

El bus de tornada es preveu que surti a les 20:30.

NOTICIES RELACIONADES

0.jpeg

Diada de l'Inici del XXV Aniversari

El proper dissabte 20 de novembre els Castellers de la Vila de Gràcia celebrarem l’inici del nostre XXV Aniversari de la millor manera que sabem, fent castells.   Per fer-ho organitzem una Diada Castellera on convidem a les nostres colles padrines, Castellers de Sants i Castellers de Terrassa.   L’actuació es durà a terme a la plaça de la Vila de Gràcia a partir de les 12 del migdia. Però les celebracions començaran abans, amb les tradicionals matinades que realitzarem a partir de les 8 del matí pels carrers de la Vila.

Llegir més
0000.jpeg

Anem a Reus!

Després de la nostra Diada arriba l'únic desplaçament de la temporada, on durem els nostres castells fins a Reus a la Històrica plaça del Mercadal, plaça que ha vist descarregar el nostre primer 5d8. - Convocatòria Jardinets (Bus): 15:00 h - Convocatòria a la Plaça del Mercadal: 17:00 h Recordeu *apuntar-vos a l'app* i sobretot indicar *si veniu amb bus o no*. El bus de tornada es preveu que surti a les 20:30.

Llegir més
WhatsApp Image 2021-10-06 at 11.50.40.jpeg

Tornem a Plaça, Torna l’Eufòria!

Diumenge 17 d’Octubre tornarem a fer castells a la Plaça de la Vila a la nostra XXIV Diada. Si voleu venir a veure la tornada a la Plaça de la Vila ho podeu fer a través del següent enllaç

Llegir més