Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Cultura contra la repressió!

El passat dia 22 d’abril era l’aniversari d’en Jordi Cuixart, i és per aquest motiu els seus familiars i amics juntament amb Òmnium Cultural, van organitzar un gran acte d’homenatge per reclamar la seva llibertat i la de tots els presos polítics. Els Castellers de la Vila de Gràcia ens vam unir a l'acte, amb una desena de colles castelleres més, i vam alçar pìlars per reclamar la seva llibertat.

Llegir més
{{item.foto}}

CRÒNICA BLAVA: Segon castell de 8 de l’any a Igualada

El passat diumenge, els de la camisa blau marí es van desplaçar fins a la capital de l’Anoia per participar a la diada del 23é aniversari de la colla local, els Moixigangers d’’Igualada, juntament amb els Castellers de Sant Cugat. Els graciencs, després dels pertinents pilars d’inici de l’actuació amb les altres colles, obriren ronda amb un plàcid i tranquil 5d7, abans d’encarar en segona ronda el millor castell que van fer a la jornada, un 4d8, que en tot moment mantingué la solidesa i les mides que exigeix un castell d’aquesta categoria. En tercera i última ronda, van apostar pel 7d7, que els permeté rodar castellers de tronc i de pinya. A la ronda de pilars, alçaren tres pd4 per concloure l’actuació. Sense temps d’entretenir-se, un gruix de castellers graciencs es va dirigir a Santa Perpètua de Mogoda per participar, fent un pilar amb altres colles, al festival “Cultura contra la repressió”, organitzat per Òmnium Cultural. La pròxima actuació del conjunt gracienc serà el dissabte 5 de maig (18.00h) a la Plaça Sanllehy, en el marc de la diada de La Salut, acompanyats pels Castellers de Terrassa i els d’Esplugues.

Llegir més
{{item.foto}}

Manifestació "Us Volem a casa!!!!"

Els Castellers de la Vila de Gràcia ens vam unir a la gran manifestació a Barcelona del 15 d'abril amb els lemes: Contra la Repressió; la Llibertat de tots els Presos Polítics (feia sis mesos dels empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart ) i l'entorn de tots els exiliats, que va convocat l'Espai Democràcia i Convivència

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera de la Independència

En conmemoració de la Revolta de les Quintes a Gràcia, cada any es celebra la diada castellera a les 12h a la plaça Revolució. Es la primera actuació important a casa de la temporada i ve precedida d'un petit cercavila desde la plaça de la Vila fins a la plaça Revolució. Aquest any ens hi acompanyaran els Castellers de Sant Cugat i els Minyons de Terrassa, un cartell de luxe per una bona actuació de principi de temporada. Quedarem a les 10,45h a la Plaça de la Vila per fer el PILAR A L'ANTIGA i en acabar anirem tots en cercavila fins a la Plaça de la Revolució. En acabar la Diada, dinar de tupper a Can Musons (15h) i Concert amb Marcel Marimon (17,30h) dins del marc de la Festa de les Quintes CVG.

Llegir més
{{item.foto}}

Pilar #LlibertatPresosPolítics

El passat divendres 23 de març, actuàvem en motiu de la Cercavila de la Cloenda del Tradicionarius 2018. Degut als esdeveniments que vàrem succueïr a Catalunya aquell mateix dia, l'organització conjuntament amb les Colles de Cultura de Gràcia van decidir susprendre la cercavila, no sense abans fer un petit-gran acte de protesta a la Plaça de la Vila. Els CVG vam realitzar un pilar de 4 amb la pancarta #LlibertatPresosPolítics. Després els diables van fer una encesa i els grallers i tabalers de totes les colles van fer sonar els Segadors juntament amb tota la gent que hi era a la Plça.

Llegir més
{{item.foto}}

Divendres actuem a la cloenda del Tradicionarius

El proper divendres es clou es cicle de música tradicional Tradicionarius, els CVG com cada any hi serem presents actuant al cercavila de cloenda conjuntament amb les altres colles de cultura popular de la Vila de Gràcia. Serà a partir de les 20:30h en un cercavila que anirà desde la plaça de la Vila fins a la plaça d'Anna Frank.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de Santa Madrona 2018

El passat diumenge 18 de març, els CVG vam actuar en motiu de la Diada de Santa Madrona organitzada pels Castellers del Poble Sec, també van actuar els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Els CVG vam fer el primer 4d8 de la temporada que vam acompanyar amb el 4d7a i el 7d7, p4 i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada del Safareig 2018

El passat diumenge 11 de març vam actuar a la Diada del Safareig organitzada pels Castellers de la Sagrada Família. Vam actuar amb els amfitrions i els Castellers del Poble Sec. Els CVG vam realitzar p4, 4d7, 5d7, 4d7a i 2 p4.

Llegir més