Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Concurs sense castells de 9 graciencs

El passat diumenge 7 d’octubre es va celebrar la tercera jornada del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça (TAP). Els Castellers de la Vila de Gràcia hi vam competir acompanyats de les 12 millor colles del país. En un recinte ple a vessar, en primera ronda vam alçar un solvent 2d8f. Tot i plantejar-nos a continuació un programa ambiciós - amb l’objectiu de fer el doblet de castells de 9 bàsics (3d9f i 4d9f), l’intent de 3d9f en segona ronda ens va condicionar l’actuació. Després de valorar l’estat d’alguns castellers per la caiguda, rebaixàrem pretensions i bastirem uns segurs 3d8 i 4d8 per culminar la nostra participació. Un vano de 5, va servir per acomiadar-nos.

Llegir més
{{item.foto}}

Vine a fer més gran la #mareablava al Concurs de castells de Tarragona

Com segurament sabreu el proper diumenge 7 d’Octubre es celebra a Tarragona el Concurs de Castells, http://www.concursdecastells.cat/, l’espectacle casteller més gran del món. Al concurs hi participen les quaranta colles amb més nivell casteller del país, dividides en tres jornades diferents, els Castellers de la Vila de Gràcia participarem en la jornada de diumenge, on hi som presents les 12 colles amb més nivell.   És un dia molt important per la colla i que necessitem una ajuda extra a part dels nostres efectius habituals, és per això que us animem que ens vingueu a donar un cop de mà en aquest dia tan important, a part d’ajudar la colla de la Vila de Gràcia a les pinyes d’aquell dia, podreu gaudir en una sola jornada dels millors castells que s’estan fent en aquest moment. La colla us ofereix el transport en autocar i una samarreta. És una molt bona oportunitat de gaudir d’un espectacle únic i donar suport als Castellers de la Vila de Gràcia.   Us pregaríem ens facilitéssiu la informació abans del 5 d'octubre.  

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Mercè 2018

El passat 24 de setembre, els CVG vam actuar a Barcelona en motiu de la Diada de la Mercè de les colles locals. Els CVG vam realitzar: 2p4, p4 caminat, 2d8f, 3d8, 4d8, 2id3d9f i 2p5

Llegir més
{{item.foto}}

Tornem a la Festa Major d'Horta

El passat diumenge 16 de setembre, per segon any consecutiu els Castellers de la Vila de Gràcia actuem a la Festa Major d'Horta. En aquesta ocasió ens acompanyàvem els Castellers de la Sagrada Família, els Nois de la Torres i els Castellers de Castelldefels. @cvg_cat : pd4, 2d7, 4d8, 5d7, 2pd4 @nois1975 : pd4, 3d7, 3d7a, 4d7, pd5, 2pd4 @CastellersSAFA : 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, pd4ps, pd4 @ElsGrocs : 2pd4, 4d7, 3d7, 2d6, 2pd4

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Nacional de Catalunya 2018

Els Castellers de la Vila de Gràcia vam estar molt enfeinats aquesta Diada Nacional de Catalunya. De bon matí feiem l'Ofrena al Fosar de les Moreres i al monument de Rafel de Casanovas. Tot seguit, actuàvem al carrer Bruc cantonada Ronda Sant Pere amb els Castellers de Sants i els Bordegassos de Vilanova, vàrem realitzar un p4, 3d8, 4d8, 5d7 i vano de 5. I per la tarda, participàvem a la Manifestació " Fem la República Catalana " on feiem 2 p4, 4d6 i 3d7.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Castellera de l'11 de setembre

El passat 11 de setembre els CVG vam participar a una nova Diada Castellera co-organitzada pels Castellers de Sants i els CVG. En aquesta ocasió ens van acompanyar els Bordegassos de Vilanova. La Diada va tenir lloc a la Ronda de Sant Pere amb Bruc. Vam fer p4, 3d8, 4d8, 5d7 i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de la Festa Major de Gràcia 2018!!!

Dissabte 18 d'agost a partir de les 18h a la Plaça de la Vila, DIADA CASTELLERA DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA. Ens acompanyaran la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d'Igualada.

Llegir més
{{item.foto}}

Baixada del Pilar Caminat i Diada de Vigílies FMG 2018

El divendres 17 d'agost a partir de les 20h, BAIXADA DEL PILAR CAMINAT de Plaça del Sol a Plaça de la Vila. I tot seguit, a les 20,15h DIADA DE VIGÍLIES a la Plaça de la Vila amb la Colla Jove Castllers de Sitges.

Llegir més