Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Crònica Blava: Els Castellers de la Vila de Gràcia no poden amb el 4d8

Categoria: Diades castelleres

Cap de setmana de doblet d’actuacions pels Castellers de la Vila de Gràcia; la primera al barri gracienc de la Salut en el marc de la III Mostra d’Entitats. La diada va tenir lloc a la Plaça de Sanllehy a les 18.00h de la tarda i van acompanyar a la colla local, els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Castelldefels. Després de dos pilars de 4 d’inici, en primera ronda van aixecar un assequible 4d7, si bé es va desquadrar una mica a la descarregada. Pel que fa a la segona ronda, el 5d7 vas ser el castell escollit. En aquest cas va caldre una dosi extra de treball, tant al tronc com a la pinya, per tal de descarregar amb èxit la construcció. Finalment i per tancar les rondes de castells, van fer un plàcid 3d7. Un pilar de 5 va tancar la diada.

L’endemà els blaus els hi tocava creuar Collserola per arribar a Sant Cugat per participar a la diada de Sant Ponç. Acompanyant la colla local, els Castellers de Sant Cugat i hi havia tres colles més: els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova. La cita a les 12.00h del migdia a la Plaça d’Octavià, a tocar del Monestir històric de la ciutat. Previsiblement l’objectiu dels graciencs passava per reeditar un nou 2d7 i seguir rodant el 4d8. Tot i que l’actuació va començar amb bon peu amb l’execució d’un ferm 2d7, el quart de la temporada, a partir de la segona ronda tot es va tòrcer. Després d’un peu desmuntat, es van disposar a realitzar el 4d8, que tot i que en un primer moment semblava que presentava
bones mides, una sèrie de desajustaments van aconsellar desmuntar-lo per preocupació. Així doncs, en tercera ronda van voler repetir amb el 4d8 però de nou no va mostrar la fermesa necessària i van sumar un nou intent desmuntat. Frustració a les files gracienques que se’ls hi presenta feina acumulada per treballar a l’assaig. Malgrat això i segons com estava establerta la diada, van poder finalitzar l’actuació amb tres castells. En ronda de repetició van completar el 5d7 i el 7d7, sense més història. Finalment un vano de 5 va concloure la diada.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més