Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

#mareablava

Dissabte 20 d'agost a les 18h a la Diada Castellera vine amb samarreta blava per a donar suport als Castellers de la Vila de Gràcia @cvg_cat   #somBlauGràcia

Lleguir més
{{item.foto}}

Ja s'acosta la Festa Major ... el 5 d'agost tornem als assajos!!!!

Aquests dies els Castellers de la Vila de Gràcia estem fent un petit descans, després d'haver finalitzat el primer tram de la temporada.  Tornarem al mes d'agost per preparar la Festa Major, el calendari d\'assajos serà el següent. Del 5 al 12 d\'agost els assajos es realitzaran de forma regular a Can Musons. Assajos especials de Festa Major: Diumenge 14  , dimarts 16 i dijous 18 assajos especials de Festa Major a les 20:30h a la plaça de la Vila de Gràcia!

Lleguir més
{{item.foto}}

HI TORNEN DE 9!

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar el passat diumenge 10 a Vic, en el marc de la Festa Major de la capital osonenca. Els blaus hi acudien amb les expectatives ben altes, i com no podia ser d’una altra manera els resultats van ser un èxit.   Després del pilar caminat d’entrada a plaça, els graciencs van obrir boca amb el 5d8, el cinquè del curs. La catedral dels blaus es va mostrar tremoladissa, si bé en tot moment es va mostrar ferma. Amb l’entrada dels menuts la rengla del mig va obrir-se, fent que tot plegat quedés lleument deformat. Un cop carregat el castell els graciencs van apretar la justa mesura per poder descarregar la construcció.   A la segona mànega els graciencs van afrontar l’objectiu major del dia, i de més envergadura fins al moment en la present temporada; el 3d9f. Després de desmuntar un peu inicial, els blaus van arriar amunt el tres folrat. Amb les mides ben mantingudes, el 3d9f només va presentar els nervis evidents de tractar-se del primer completat aquest 2016. La descarregada va continuar la bona tònica de la pujada, i amb els quints ja tocant el folre, el rotllo blau va esclatar en crits d'eufòria. Per quarta temporada consecutiva, els blaus completen el 3d9f.   Per últim a la darrera ronda els CVG van optar pel 4d8, que presentava cares noves. Malgrat que la quadratura no era del tot catòlica, els graciencs se’l van anotar sense cap complicació. Acte seguit en la ronda de pilars encara quedava l’últim petard de la jornada, un pd6 que els blaus no treien a plaça des del passat mes de maig. L’espadat va brandar notablement amb l’aleta, i un parell de fuetades van obligar al segon i al terç de l’espadat a exprimir tota l’energia per fer arribar a bon port el pilar, que es va descarregar en plena eufòria de la plaça. En darrera instància els graciencs van enlairar tres pd4 per cloure la Diada castellera.

Lleguir més
{{item.foto}}

DIVENDRES ... FESTA DEL BIQUINI

L'estiu no pot començar sense la mítica festa del biquini.   Així que divendres després de l'últim assaig abans de les vacances castelleres, ens trobem tots amb els banyadors posats i ganes de passar-ho bé!   Hi haurà biquinis per sopar a 1€ i beguda gratuïta per tots aquells que vagin amb la indumentaria adequada per l'ocasió: banyador, tovallola, flotadors, pameles,...   Veniu a passar una bona estona!!!

Lleguir més
{{item.foto}}

OBJECTIU ACONSEGUIT ... 3D9F A VIC!!

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar el passat diumenge 10 a Vic, en el marc de la Festa Major de la capital osonenca. Per quarta   temporada consecutiva, els blaus completen el 3d9f.

Lleguir més
{{item.foto}}

IRONMAN CASTELLER!

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar per partida doble el passat diumenge dia 3. En primera instància van ser presents a la Festa Major de Camp d’en Grassot.   Corrien rumors que els blaus podien atacar la gamma de nou pisos, però la prudència va recomanar baixar una marxa. En primera ronda van optar per encarar el 5d8. La catedral va pujar amb bones mides, i malgrat no haver-la dut durant el darrer mes a les places, els de la Vila van demostrar tenir-la ben dominada, amb una descarregada molt correcta. En la segona mànega els CVG van optar per encarar el 2d8f, que fins al moment aquest curs s’havia mostrat summament solvent. La torre va pujar un xic desencaixada entre el folre i el tronc, però no va presentar cap moment de perill alarmant abans de l’aleta. Després de la carregada el dos folrat es va trencar per una batzegada que va sorprendre els pisos superiors. Per cloure les rondes de castells els graciencs van plantar un 3d8 magnífic, que presentava canvis notables a nivell de canalla. En darrera instància en el torn dels pilars, els blaus van executar un vano de 5.   Però la marató castellera dels de la Vila no s’acabava al Passeig de Sant Joan. Un cop dinats, els CVG van posar rumb cap a Sant Cugat, per prendre part a la Diada castellera de la FM de la població vallesana. Un cop entrats a plaça amb el pilar caminat, els blaus van iniciar la diada amb el segon 5d8 del dia. Amb una tònica similar al del matí, el castell va executar-se amb bon tempo i amb les dosis justes d’esforç del rotlle blau. En la segona ronda els graciencs van plantar el 4d8, que llevat d’una mida lleugerament oberta, es va descarregar amb bones prestacions. A la tercera mànega els CVG van elevar el segon 3d8 del dia, que ja demana a crits ser pujat un pis, després que la cautela hagués recomanat aplaçar l’intent pel matí. Per últim els de la Vila van plantar dos pilars de 4.

Lleguir més
{{item.foto}}

DIUMENGE 3 DE JULIOL ACTUEM A CAMP D'EN GRASSOT I A SANT CUGAT

Els CVG el proper diumenge 3 de juliol, tenim doblete, al matí actuem al Camp d'en Grassot i a la tarda a Sant Cugat, en motiu de les seves respectives Festa Major.       Al Camp d'en Grassot actuem a partir de les 12hores al carrer Indústria amb Passeig de Sant Joan i a Sant Cugat actuem a partir de les 18h a la Plaça d'Octavià.    Les convocatòries pels castellers són:   - Camp d'en Grassot:  11,30h carrer Indústria amb Passeig de Sant Joan   - Sant Cugat:  16,30h carrer Indústria amb carrer d'en Grassot (AUTOCARS) o a les 17,30h a la Plaça d'Octavià (Sant cugat)

Lleguir més
{{item.foto}}

TRIPLET DE VUIT PER PONENT!

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar el passat dissabte a la capital del Segre en el marc de la Festa Major dels Castellers de Lledia, concretament en els Jardins de Santa Clara.   Els blaus van obrir plaça amb el 3d8, castell que ja pensen en alçar-lo un pis tan aviat com els hi permeti l’agenda. El pare dels castells es va executar amb mestratge i va destil·lar bones maneres de cara a pensar en cotes superiors.   En la segona mànega va arribar el torn del 2d8f, castell de més valor dels executats dissabte passat a la Diada. Malgrat arriar-se al segon intent, i presentar certa desquadratura, la torre folrada va bastir-se amb excel·lència. Cinquena dels blaus enguany, que estan tornant a agafar-li bones maneres a un dels seus bucs insígnia.   En la darrera ronda els graciencs van apostar pel carro gros, que presentava cares noves. Després d’un intent no reixit, que va recomanar ser desmuntat, a la repetició el quatre va descarregar-se. El castell no va trobar la mida adient en cap moment, si bé no va presentar cap moment de perill alarmant. Per cloure la diada els CVG van bastir un vano de 5, és dir un pilar de cinc flanquejat per dos de quatre. La propera actuació serà al Districte, concretament perla celebració de la Festa Major del Camp d’en Grassot el proper dia 3 de juliol, on els blaus de ben segur apostaran per portar els millors castells en cartera.

Lleguir més