Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada del XXV Aniversari de la Colla

Categoria: Diades castelleres

Diumenge 22 de maig, a les 12 del migdia, celebrem a la Plaça de la Vila  la Diada Castellera del nostre XXV Aniversari. 
 
Ens hi acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.
 
A les 8 del matí celebrarem les tradicionals matinades pels carrer de la Vila.

NOTICIES RELACIONADES

Plakat #3xUnescoBAIX.jpg

3xUNESCO Viatgem a Colònia!

Del 4 al 6 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia viatjarem a Colònia per participar al projecte 3xUNESCO organitzat per | Associació de Foment de l‘Agermanament entre Köln i Barcelona, Centre Cultural Català de Colònia, Altstädter Köln 1922 e. V i els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquesta trobada volem ajuntar 3 Patrimonis de la Humanitat segons la UNESCO. El Carnaval de Colònia (Altstädter Köln) que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat i de Patrimoni Material de la Humanitat com la catedral de Colònia. En aquest viatge aprofitarem per trobar-nos físicament amb els nostres fillols, els Castellers de Berlin que aquest any celebren el seu cinquè aniversari. Realitzarem diferents activitats durant la nostra estada a Kolònia, però el moment més important serà l’actuació davant de la Catedral de Colònia el dilluns 6 de juny a les 12 del migdia.

Llegir més
0FSnzzx3WUAMPdTL (1).jpeg

Diada del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 de maig, a les 12 del migdia, celebrem a la Plaça de la Vila  la Diada Castellera del nostre XXV Aniversari.    Ens hi acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   A les 8 del matí celebrarem les tradicionals matinades pels carrer de la Vila.

Llegir més
Indepenencia.jpeg

Dida de la Independència

Diumenge 10 d'abril celebrem la Diada de la Independència. La Diada començarà amb un Pilar a l’antiga a la Plaça de la Vila per commemorar la revolta de les Quintes i la resistència de la població de la Vila de Gràcia, sobretot de les dones, durant aquells dies de 1870.   Després anirem amb cercavila fins a la plaça Revolució on a les 12 del migdia, actuarem acompanyats dels Minyons, Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Berga.   Us esperem a la Plaça Revolució!

Llegir més