Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de la Independència

Categoria: Diades castelleres

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem dins del marc de la commemoració de la Revolta de les Quintes "La Diada Castellera de la
Independència".

En l'actuació hi participen els Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Berga i els Castellers de la Vila de Gràcia.

La Diada comença a les 11 del matí amb un pilar a l'antiga a la Plaça de la Vila. Després anem en cercavila fins a la Plaça Revolució on a partir de les 12h iniciem la Diada Castellera.
c/ Penedés, Puigmartí i Mare de Deu dels Desemparats).  

NOTICIES RELACIONADES

DSC_0462.jpg

Torna el 7 a Gràcia!

El passat diumenge 30 de juny a la diada castellera de la Festa Major del barri del Camp d'en Grassot, els Castellers de la Vila de Gràcia vam encetar la diada amb el nostre característic pilar caminat a la cruïlla que formen el carrer d'en Grassot i el carrer de la Indústria. A continuació vam descarregar el 3 de 8, el 7 de 8 i el 4 de 8 (després d'un intent desmuntat); vam cloure la diada amb dos pilars de 5 i quatre pilars de 4. Tot i que ja l'haviem provat a la diada del nostre aniversari al maig, no va ser fins aquest cap de setmana que vam descarregar el 7d8; fita que no aconseguíem des d'abans de la pandèmia, a la tardor del 2018! La colla va celebrar la fita a plaça tal i com es mereix, no només pel fet de recuperar un castell tant complicat si no en vista de les properes estructures que es planteja estrenar en un futur no molt llunyà.   Vam cloure l'actuació el toc de vermut; on la canalla de totes les colles va ballar al voltant dels músics. Finalment vam fer un pica-pica de germanor amb la resta de colles convidades a la Plaça de la Sedeta. A la diada també hi van participar els Castellers del Poblesec i els Castellers de Sarrià, que van portar estructures de 7 i 6 pisos respectivament.

Llegir més
Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més