Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

GLÒRIA AL DOS FOLRAT!

Categoria: Diades castelleres

Dissabte ens vam tornar a enamorar de la Tàrraco Arena Plaça! Vam participar per primer cop a la nostra història a l'edició de dissabte del Concurs Castells.
 
Hi vam descarregar el 3d8, el 2d8f (el primer folre de la represa!), el 4d8, 4pd4 i pd5! Gràcies a aquesta actuació, ens vam classificar en la 1a posició de l'edició del dissabte i, de la mateixa manera, en la 8a posició de la classificació general del Concurs!

També per primera vegada, les nostres gralles es van classificar per la final del Concurs de Grallers! 
 
Volem agrair moltíssim a l'organització del Concurs per una edició brillant; però sobretot a totes les colles de dissabte que van fer de la plaça un ambient casteller únic i que se'ns dubte fa que ens enduem un molt bon record de la jornada!

Felicitar també als Marrecs , Sagals d'Osona i Nens del Vendrell per les seves grans actuacions i amb qui vam compartir el podi de dissabte.

També volem felicitar els Castellers de Vilafranca per ser el guanyadors de la XVIII edició del Concurs de Castells.
 
Volem fer un enorme agraïment a les colles filloles que ens han vingut a donar un cop de mà; Castellers de Berlin, Castellers de Sarrià i  Castellers de Montreal i de la resta de colles com Xiquets de Reus, Castellers de Berga i Castellers de Sabadell.

També a totes les persones que ens han vingut a ajudar a les pinyes, tant castelleres com no-castellers. Aquests premis també son vostres!

NOTICIES RELACIONADES

FgkhHq5WQAIsqMW.jpeg

XXV Diada de la Colla

Aquest diumenge 6 de Novembre celebrarem la nostra XXV Diada. Començarem a les 8 del matí amb les tradicionals matinades amb inici a la Plaça de la Vila i que recorreran els carrers de la Vila. A les 12h començarà la Diada castellera, a la plaça de la Vila, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers del Poble Sec.

Llegir més
Diada_canalla.jpg

Diada de Can Musons i de la Canalla

Dissabte 5 de Novembre de 2022 celebrem la Diada de Can Musons i la Diada de la Canalla. T'esperem a partir de les 17:30 a Can Musons.

Llegir més
concurs2.jpg

GLÒRIA AL DOS FOLRAT!

Dissabte ens vam tornar a enamorar de la Tàrraco Arena Plaça! Vam participar per primer cop a la nostra història a l'edició de dissabte del Concurs Castells.   Hi vam descarregar el 3d8, el 2d8f (el primer folre de la represa!), el 4d8, 4pd4 i pd5! Gràcies a aquesta actuació, ens vam classificar en la 1a posició de l'edició del dissabte i, de la mateixa manera, en la 8a posició de la classificació general del Concurs! També per primera vegada, les nostres gralles es van classificar per la final del Concurs de Grallers!    Volem agrair moltíssim a l'organització del Concurs per una edició brillant; però sobretot a totes les colles de dissabte que van fer de la plaça un ambient casteller únic i que se'ns dubte fa que ens enduem un molt bon record de la jornada! Felicitar també als Marrecs , Sagals d'Osona i Nens del Vendrell per les seves grans actuacions i amb qui vam compartir el podi de dissabte. També volem felicitar els Castellers de Vilafranca per ser el guanyadors de la XVIII edició del Concurs de Castells.   Volem fer un enorme agraïment a les colles filloles que ens han vingut a donar un cop de mà; Castellers de Berlin, Castellers de Sarrià i  Castellers de Montreal i de la resta de colles com Xiquets de Reus, Castellers de Berga i Castellers de Sabadell. També a totes les persones que ens han vingut a ajudar a les pinyes, tant castelleres com no-castellers. Aquests premis també son vostres!

Llegir més