Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

XXV Diada de la Colla

Categoria: Diades castelleres

Aquest diumenge 6 de Novembre celebrarem la nostra XXV Diada.

Començarem a les 8 del matí amb les tradicionals matinades amb inici a la Plaça de la Vila i que recorreran els carrers de la Vila.

A les 12h començarà la Diada castellera, a la plaça de la Vila, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers del Poble Sec.

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Independencia.jpg

Diada de la Independència

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem dins del marc de la commemoració de la Revolta de les Quintes "La Diada Castellera de la Independència". En l'actuació hi participen els Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Berga i els Castellers de la Vila de Gràcia. La Diada comença a les 11 del matí amb un pilar a l'antiga a la Plaça de la Vila. Després anem en cercavila fins a la Plaça Revolució on a partir de les 12h iniciem la Diada Castellera. c/ Penedés, Puigmartí i Mare de Deu dels Desemparats).  

Llegir més
Cartell StMedir.jpg

Diada Castellera de Sant Medir

Diumenge 5 de març la Diada Castellera de Sant Medir torna a Gràcia. La Diada que es celebrar rotativament entre les poblacions de Sant Cugat, Sants, Sarrià i Vila de Gràcia es celebrarà el diumenge 5 de març a les 12h a la Plaça Virreina.

Llegir més
FgkhHq5WQAIsqMW.jpeg

XXV Diada de la Colla

Aquest diumenge 6 de Novembre celebrarem la nostra XXV Diada. Començarem a les 8 del matí amb les tradicionals matinades amb inici a la Plaça de la Vila i que recorreran els carrers de la Vila. A les 12h començarà la Diada castellera, a la plaça de la Vila, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers del Poble Sec.

Llegir més