Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Cap al Concurs!

Categoria: Diades castelleres

Dissabte 1 d'octubre participem en el Concurs de Castells que se celebra a Tarragona a les 16.30 h. 

Pel món casteller és una de les cites més importants, on totes les colles anem a màxims, a intentar fer els nostres millors castells. I per poder-los dur a bon terme necessitem tenir la pinya blava més gran possible. És per aquest motiu que us animem a que ens doneu un cop de mà i vingueu a donar pit a les nostres pinyes, gaudint d'una tarda castellera plena d'emocions i d'Orgull Gracienc.

Nosaltres posem l'autocar d'anada i tornada i una samarreta feta especialment per aquest gran dia. 

NOTICIES RELACIONADES

CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més
00000.jpeg

Diada de la Salut

Dissabte  6 de maig actuem a la mostra d'entitats de la Salut que es celebrarà al Park Güell. A partir de les 18h actuarem a la plaça de la Natura del Park Güell acompanyats pels Sagals d'Osona i els Matossers de Molins de Rei. Una diada que es celebrarà en una ubicació immillorable. 

Llegir més
Cartell Independencia.jpg

Diada de la Independència

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem dins del marc de la commemoració de la Revolta de les Quintes "La Diada Castellera de la Independència". En l'actuació hi participen els Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Berga i els Castellers de la Vila de Gràcia. La Diada comença a les 11 del matí amb un pilar a l'antiga a la Plaça de la Vila. Després anem en cercavila fins a la Plaça Revolució on a partir de les 12h iniciem la Diada Castellera. c/ Penedés, Puigmartí i Mare de Deu dels Desemparats).  

Llegir més