Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Cap al Concurs!

Categoria: Diades castelleres

Dissabte 1 d'octubre participem en el Concurs de Castells que se celebra a Tarragona a les 16.30 h. 

Pel món casteller és una de les cites més importants, on totes les colles anem a màxims, a intentar fer els nostres millors castells. I per poder-los dur a bon terme necessitem tenir la pinya blava més gran possible. És per aquest motiu que us animem a que ens doneu un cop de mà i vingueu a donar pit a les nostres pinyes, gaudint d'una tarda castellera plena d'emocions i d'Orgull Gracienc.

Nosaltres posem l'autocar d'anada i tornada i una samarreta feta especialment per aquest gran dia. 

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Concurs.jpg

Cap al Concurs!

Dissabte 1 d'octubre participem en el Concurs de Castells que se celebra a Tarragona a les 16.30 h.  Pel món casteller és una de les cites més importants, on totes les colles anem a màxims, a intentar fer els nostres millors castells. I per poder-los dur a bon terme necessitem tenir la pinya blava més gran possible. És per aquest motiu que us animem a que ens doneu un cop de mà i vingueu a donar pit a les nostres pinyes, gaudint d'una tarda castellera plena d'emocions i d'Orgull Gracienc. Nosaltres posem l'autocar d'anada i tornada i una samarreta feta especialment per aquest gran dia. 

Llegir més
Plakat #3xUnescoBAIX.jpg

3xUNESCO Viatgem a Colònia!

Del 4 al 6 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia viatjarem a Colònia per participar al projecte 3xUNESCO organitzat per | Associació de Foment de l‘Agermanament entre Köln i Barcelona, Centre Cultural Català de Colònia, Altstädter Köln 1922 e. V i els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquesta trobada volem ajuntar 3 Patrimonis de la Humanitat segons la UNESCO. El Carnaval de Colònia (Altstädter Köln) que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat i de Patrimoni Material de la Humanitat com la catedral de Colònia. En aquest viatge aprofitarem per trobar-nos físicament amb els nostres fillols, els Castellers de Berlin que aquest any celebren el seu cinquè aniversari. Realitzarem diferents activitats durant la nostra estada a Kolònia, però el moment més important serà l’actuació davant de la Catedral de Colònia el dilluns 6 de juny a les 12 del migdia.

Llegir més
0FSnzzx3WUAMPdTL (1).jpeg

Diada del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 de maig, a les 12 del migdia, celebrem a la Plaça de la Vila  la Diada Castellera del nostre XXV Aniversari.    Ens hi acompanyarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   A les 8 del matí celebrarem les tradicionals matinades pels carrer de la Vila.

Llegir més