Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Categoria: Festa Major

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats.

Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h.

Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR

Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila.

Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Fotod Plaça.jpeg

Festa Major 2020

Finalment, ja tenim aquí la Festa Major 2020. Aquest any serà molt diferent, durant aquests  dies la plaça hauria d’estar plena de castelleres i castellers, fent guarnit, ajudant a muntar la barra, penjant sostre, fent viatges a l’Al·leluia….  I a partir del dia 15 aixecant castells, fent moltes activitats i gaudint de concerts. És trist no poder celebrar la nostra Festa Major com fèiem normalment, la nostra setmana màgica! Però colla, aquesta pandèmia ens ha portat fins aquí i ens toca ser-hi, gaudir-ho en la mesura que puguem i esperar amb molta il·lusió la tornada dels castells, de la nostra vida social, i que l’any 2021 puguem celebrar una Festa Major com les de sempre!!!   A la nostra plaça, hem fet un guarnit simbòlic, per recordar que estem en Festa Major.   Durant aquests dies anirem penjant al nostre canal de Youtube i a les Xarxes Socials, diferents vídeos que mostraran la relació de la colla i la Festa Major i Dijous 20 podreu gaudir d’un Concert de Pastorets Rock.

Llegir més
PHOTO-2019-08-05-18-47-18.jpg

Ajuda'ns a guarnir la Plaça de la Vila!!

Queda una setmana per donar inici a la Festa Major de Gràcia i estem acabant d'enllestir el guarnit de la Plaça de la Vila, però encara ens falten moltes mans i ajuda... així que si vols participar de la màgia de fer guarnit, t'esperem cada dia a partir de les 10,30h la Plaça de la Vila.

Llegir més
unnamed (21).jpg

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats. Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h. Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Llegir més