Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Festa Major 2021

Categoria: Festa Major

Aquest any malgrat la pandèmia i totes les restriccions tornarem a fer Festa Major a la Plaça de la Vila.
 
Serà diferent però hi haurà guarnit, castells i activitats
·El guarnit serà només el sostre però ocuparà l’espai habitual de cada any.
·Tornarem a fer castells, seguint la normativa del Pla de Represa Cultural. Concretament participarem al cercavila del 15 d’Agost al matí i la trobada de Cultura Popular del 15 d’Agost a la tarda. El 16 d’Agost a la tarda farem els Pilars de Festa Major, l’acte “substitutori” de la Diada Castellera de Festa Major. Pots reservar la teva plaça aquí.
·Farem activitats i concerts, amb la normativa actual serà amb tot el públic assegut i els concerts de nit amb reserva de plaça. Podeu reservar la vostra plaça en aquest enllaç:
·Els concerts i activitats s’acabaran a les 00:30.

NOTICIES RELACIONADES

T-ShirtRecurso 4.png

Festa Major 2021

Aquest any malgrat la pandèmia i totes les restriccions tornarem a fer Festa Major a la Plaça de la Vila.   Serà diferent però hi haurà guarnit, castells i activitats ·El guarnit serà només el sostre però ocuparà l’espai habitual de cada any. ·Tornarem a fer castells, seguint la normativa del Pla de Represa Cultural. Concretament participarem al cercavila del 15 d’Agost al matí i la trobada de Cultura Popular del 15 d’Agost a la tarda. El 16 d’Agost a la tarda farem els Pilars de Festa Major, l’acte “substitutori” de la Diada Castellera de Festa Major. Pots reservar la teva plaça aquí. ·Farem activitats i concerts, amb la normativa actual serà amb tot el públic assegut i els concerts de nit amb reserva de plaça. Podeu reservar la vostra plaça en aquest enllaç: ·Els concerts i activitats s’acabaran a les 00:30.

Llegir més
pilar_1.jpeg

Pilars de Festa Major

Tornem a fer castells a la nostra festa Major!   El dilluns 16 d’Agost a les 19h actuarem a la Plaça de la Vila en motiu de la Festa Major.   Realitzarem diferents pilars. Aquest pilars el realitzaeà els diferents grup bombolla de 25 persones que hem organitzat. D’aquesta manera seguirem la normatica del pla de represa cultural del Departament de Cultura.   Si voleu venir a veure els Pilars de Festa Major reserva plaça aquí!

Llegir més
Fotod Plaça.jpeg

Festa Major 2020

Finalment, ja tenim aquí la Festa Major 2020. Aquest any serà molt diferent, durant aquests  dies la plaça hauria d’estar plena de castelleres i castellers, fent guarnit, ajudant a muntar la barra, penjant sostre, fent viatges a l’Al·leluia….  I a partir del dia 15 aixecant castells, fent moltes activitats i gaudint de concerts. És trist no poder celebrar la nostra Festa Major com fèiem normalment, la nostra setmana màgica! Però colla, aquesta pandèmia ens ha portat fins aquí i ens toca ser-hi, gaudir-ho en la mesura que puguem i esperar amb molta il·lusió la tornada dels castells, de la nostra vida social, i que l’any 2021 puguem celebrar una Festa Major com les de sempre!!!   A la nostra plaça, hem fet un guarnit simbòlic, per recordar que estem en Festa Major.   Durant aquests dies anirem penjant al nostre canal de Youtube i a les Xarxes Socials, diferents vídeos que mostraran la relació de la colla i la Festa Major i Dijous 20 podreu gaudir d’un Concert de Pastorets Rock.

Llegir més