Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila ... Programació dia a dia

Categoria: Festa Major

El proper 15 d'agost s'inicia la Festa Major de Gràcia, i els Castellers de la Vila de Gràcia participem guarnint la Plaça de la Vila. 

És per aquest motiu que us convidem a gaudir de les diferents activitats per totes les edats que tenim preparades durant la setmana de Festa Major.

Us hi esperem!

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

PHOTO-2019-08-05-18-47-18.jpg

Ajuda'ns a guarnir la Plaça de la Vila!!

Queda una setmana per donar inici a la Festa Major de Gràcia i estem acabant d'enllestir el guarnit de la Plaça de la Vila, però encara ens falten moltes mans i ajuda... així que si vols participar de la màgia de fer guarnit, t'esperem cada dia a partir de les 10,30h la Plaça de la Vila.

Llegir més
unnamed (21).jpg

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats. Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h. Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
PHOTO-2019-07-23-23-19-37.jpg

Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila ... Programació dia a dia

El proper 15 d'agost s'inicia la Festa Major de Gràcia, i els Castellers de la Vila de Gràcia participem guarnint la Plaça de la Vila.  És per aquest motiu que us convidem a gaudir de les diferents activitats per totes les edats que tenim preparades durant la setmana de Festa Major. Us hi esperem!

Llegir més