Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Pilar a la Presentació de la Festa Major de Gràcia

Categoria: Festa Major

El passat 26 de juliol, vam participar a l'Acte de Presentació de la Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila.

Vam alçar un pilar de 4 per presentar la imatge de la samarreta d'aquest any, que duia col·locada l'enxaneta del pilar.

NOTICIES RELACIONADES

PHOTO-2019-08-05-18-47-18.jpg

Ajuda'ns a guarnir la Plaça de la Vila!!

Queda una setmana per donar inici a la Festa Major de Gràcia i estem acabant d'enllestir el guarnit de la Plaça de la Vila, però encara ens falten moltes mans i ajuda... així que si vols participar de la màgia de fer guarnit, t'esperem cada dia a partir de les 10,30h la Plaça de la Vila.

Llegir més
unnamed (21).jpg

Assajos i actuacions de Festa Major!!!

Arriba la Festa Major de Gràcia, i amb ella la setmana més castellera dels Castellers de la Vila de Gràcia. I és per aquest motiu que us convidem a gaudir i participar de totes les activitats. Dimecres 14 d'agost: ASSAIG ESPECIAL a la Plaça de la Vila a partir de les 20h. Dijous 15 d'agost: matí i tarda CERCAVILES DE FESTA MAJOR Divendres 16 d'agost: BAIXADA DEL PILAR CAMINAT i DIADA DE VIGÍLIES de FM amb la Colla Jove Castellers de Sitges a partir de les 20h a la Plaça de la Vila. Dissabte 17 d'agost: DIADA CASTELLERA DE FM amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca a partir de les 19h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
PHOTO-2019-07-23-23-19-37.jpg

Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila ... Programació dia a dia

El proper 15 d'agost s'inicia la Festa Major de Gràcia, i els Castellers de la Vila de Gràcia participem guarnint la Plaça de la Vila.  És per aquest motiu que us convidem a gaudir de les diferents activitats per totes les edats que tenim preparades durant la setmana de Festa Major. Us hi esperem!

Llegir més