Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

DIUMENGE 19 ... ESPECTACLE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES

Diumenge 19 de juny, a les 18h ESPECTACLE DE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES a Can Musons

Llegir més
{{item.foto}}

JORNADA DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS

El passat dissabte 4 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia, conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir vam organitzar les PRIMERES JORNADES DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS.   De 10 a 14.30h les tres entitats residents van realitzar diverses activitats i passis de vídeos. Els CVG a les 12h vam fer un TALLER DE CASTELLS.

Llegir més
{{item.foto}}

CONCERTS A CAN MUSONS: DIJOUS 2 DE JUNY, ALADDIN SPIDERS

Els CVG continuem amb el cicle de concerts a Can Musons, aquest dijous, 2 de juny a les 22h, és el torn d'Aladdin Spiders    amb David Amills, veu i guitarra & Pablo Jiménez, guitarra baixa i veus i versions de David Bowie.

Llegir més
{{item.foto}}

DIVENDRES 3 DE JUNY, ELS CVG ORGANITZEM ELS SEGON TORNEIG DE VOLEIBOL

Divendres 3 de juny, després d'assaig, TORNEIG DE VOLEIBOL amb pica-pica. Per participar apunteu-vos a les llistes d'assaig.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG AMB L'EUROPA!!!

Demà, diumenge 29 de maig, els Castellers de la Vila de Gràcia estarem a l'Estadi Nou Sardenya, per animar a l'equip de Vila al partit de tornada dels quarts de final del play-off d'ascens.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA DONEN SUPORT A LA TASCA SOCIAL DEL ‘BANC EXPROPIAT’

Els castellers de la Vila de Gràcia donen suport a la tasca social de l’anomenat ‘Banc Expropiat’ tal com han fet diverses entitats històriques de la Vila.    Des dels castellers “també volem expressar el nostre suport a la tasca social i cultural que duia a terme l’anomenat ‘Banc Expropiat’. Així com “condemnar qualsevol tipus de violència, independentment de la seva procedència”. 

Llegir més
{{item.foto}}

ASSAJOS ESPECIALS PEL XIXE ANIVERSARI DELS CVG

DIUMENGE 15 de maig és le nostre XIXe ANIVERSARI, i per aquest motiu aquesta setmana fem 3 ASSAJOS ESPECIALS, - Dilluns 9 de maig ASSAIG ESPECIAL ANIVERSARI a partir de les 19:30h - Dimecres 11 de maig ASSAIG GENERAL ORDINARI a partir de les 19:30h   Divendres 13 de maig ASSAIG GENERAL ESPECIAL PORTA UN AMIC a partir de les 19:30h. Al final de l'assaig hi haurà sorteig de regals tant per a tothom qui hagi portat un amic com pels amics que vinguin a assaig (no oblideu presentar al vostre amic al punt blau quan arribeu al local per poder optar al premi). I per acabar, pica-pica amb beguda per tothom!!

Llegir més
{{item.foto}}

DEBAT INICI TEMPORADA EL PUNT AVUI I DAMM

El diari EL PUNT AVUI i Cerveses Estrella Damm organitzen el debat sobre la temporada de castells 2016, que servirá per donar el tret de sortida a la mateixa. Celebraran un debat-col·loqui sobre les expectatives de l'any amb una desena de caps de colla de Catalunya. Totes les colles hi estan convidades.   La trobada es farà el pròxim dijous 28 d'abril a les 19.00 hores, a la seu de l'antiga fàbrica Damm de Barcelona (c/Roselló 515)

Llegir més