Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Canvi de Data Concert Cesk Freixas

El concert de Cesck Freixas finalment el realitzarem el divendres 11 de Desembre.   També s’afegeix dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons, el divendres 20 de Novembre, el Documental “La meva Pell” que és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona.   Totes les activitats del Cultura Viva són:   –  2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló –  24 d’Octubre: Espectacle Familiar: PolNord –  6 de Novembre: Documental “Negre de Merda” – 13 de Novembre Corrandes són Corrandes - 20 de Novembre: Documental “La meva Pell” – 27 d’Octubre: Marcel Marimon - 11 de Desembre: Concert Cesk Freixas - 18 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser” – 19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil) L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.   L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Llegir més
{{item.foto}}

Cultura Viva a Can Musons

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona i juntament amb les altres entitats de Can Musons, Fundació Festa Major de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir organitzem un cicle d’activitats Culturals a Can Musons.   Malgrat que a causa de la pandèmia no podem fer el que més ens agrada fer: els castells, continuem compromesos amb la Cultura, que és Cultura Segura, i organitzem aquest cicle.   La voluntat del cicle és fomentar la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i servir d’un punt de trobada de castelleres, castellers, festes i festeres, que malgrat  no podem fer ni castells ni guarnits puguem seguir trobar-nos i fent xarxa veïnal.   En el Cultura Viva a Can Musons podrem trobar des de cantautors, música de taberna, cançó improvisada o animació infantil. També es podran veure documentals sobre els temes que treballa la comissió d’equitat de la Colla: Feminismes, LGTBI i Racisme.   El calendari del cicle, que encara pot créixer és el següent:   –      2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló –      23 d’Octubre: Concert Cesk Freixas –      6 de Novembre: Documental “Negre de Merda” –      13 de Novembre Corrandes són Corrandes –      27 d’Octubre: Marcel Marimon –       11 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser” –      19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil)   L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.   L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia. Anirem anunciant com aconseguir la reserva de les places.  

Llegir més
{{item.foto}}

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegir més
{{item.foto}}

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegir més
{{item.foto}}

Recordeu la Mascareta

Recordeu que per entrar a Can Musons heu de portar mascareta i desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic

Llegir més
{{item.foto}}

Desinfectem i netegem cada dia

Per a la teva seguretat, n'hem desinfectat els interruptors, els timbres, les manetes i els poms de les portes, les finestres, els armaris, els arxivadors, els botons dels ascensors, les baranes, els passamans, els taulells, les taules, les cadires, els ordinadors, les aixetes, els lavabos, les fonts d'aigua potable, fotocopiadores i altres superfícies o punts de contacte freqüent.

Llegir més
{{item.foto}}

Ajudeu al Rebost Solidari de Gràcia

El Rebost Solidaria de Gràcia demana la nostra ajuda, actualment ajuden a més de 1200 famílies quan a principis de març ajudaven a 700.   Per això cada diendes de 19 a 21h podreu venir a Can Musons a fer donacions. Els aliments i productes d'higiene que més necessiten són:   - Bolquers  - Tovalloletes pels nens - Oli gira-sol - Galetes tipus Maria - Cereals tipus "kellogs" - Tonyina   Posarem una taula porta a Can Musons i allà recollirem els aliments, us demanem que mantingueu la distància amb els voluntaris o voluntàries que estiguin recollint els aliments.   Si no podeu venir a portar aliments podeu fer les vostres aportacions en el número de compte del Rebost solidari: ES59 2100 3268 9822 0027 1075

Llegir més
{{item.foto}}

TORNEIG INTERCASTELLER DE CLASH ROYALE

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el 1er Torneig Intercasteller de Clash Royale   Com funcionarà?   Cada colla hi pot presentar tants participants com vulgui, i de l'edat que vulgui! UN participant només es pot inscriure UN cop, encara que tingui dues comptes.(máxim 1.000 participants)   Dijous 30 tancarem les inscripcions a les 12:00h   INSCRIPCIONS GRATUÏTES!   Divendres (01/5) de 17:00h a 21:00h i dissabte i diumenge (02/5 i 03/5) de 10:00h a 20:00h es jugaran les partides Nivell de cartes i torre a regles de torneig, al 9️   El format serà primer una fase en format lliga tots contra tots. D'aquesta en sortiran els millors per participar en una fase eliminatòria. Es definirà quanta gent passarà a les eliminatòries quan tinguem el total de participants (el número òptim serien 64 finalistes)   Les partides es faran directament al joc. Per la fase de lligues es crearà un torneig. Per la fase eliminatòria es crearan clans específics per disputar les batalles. A través del vostre correu/telèfon rebreu les instruccions   Podeu inscriure-us al següent formulari https://bit.ly/CLASHCVG   Vinga, animeu-vos-hi!

Llegir més