Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Reprenem el Cultura Viva

Torna el #CulturaViva, un cicle d'activitats culturals que fem a Can Musons. Torna amb un "clàssic" de Can Musons: En Marcel Marimon El proper dissabte 28 de Novembre a les 13h en Marcel Marimon oferirà un concert Vermut a Can Musons. Convertirem Can Musons en un espai amb totes les mesures de seguretat Covid, ja que la Cultura és Segura. Així doncs caldrà que useu la mascareta, respecteu la distància física i us poseu gel hidroalcohòlic quan accediu al local. #CulturaSegura. Només podran entrar les persones que s'hagin inscrit prèviament. DIA: DISSABTE 28 DE NOVEMBRE HORA: 13:0h (obertura de portes a les 12:15h) Recordeu que per entrar haureu de mostrar al Codi QR que rebreu al inscriure'us. Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
{{item.foto}}

Suspensió del Cultura Viva

A causa de les mesures decretades pel govern per tal de fer front a la COVID-19, hem hagut de suspendre les activitats que fem a Can Musons. Per això anul·lem les dues activitats dels pròxims 15 dies del Cicle Cultura Viva (Documental "Negre de Merda" i el concert de Corrandes són Corrandes). Esperem poder-los reprogramar ben aviat.

Llegir més
{{item.foto}}

Recollida d'aliments pel Rebost Solidari

Cada Divendres els Castellers de Vila de Gràcia recollim aliments i productes higiènics pel Rebost Solidari. Els últims mesos el Rebost Solidari de Gràcia a tingut un augment molt gran de famílies usuàries, i per això hem de reforçar les campanyes de recollida de productes.   Els productes prioritaris són:   Bolquers Compreses Arròs Pasta Llegums Oli Galetes Cereals Sabó de cos Xampú   També podeu fer una aportació econòmica directament al Rebost Solidari mitjançant aquest número de compte: ES59 2100 3268 9822 0027 1075

Llegir més
{{item.foto}}

PolNord espectacle per petits i grans!

Dissabte 24 d’Octubre a les 12 del migdia, dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons realitzarem l’espectacle familiar de PolNord: N’HI HA PER A LLOGAR-HI CADIRES!   Espectacle musical per a infants, famílies i qualsevol persona amb ganes de passar-ho bé des de la seva cadira. Animació, música i teatre units per a passar una bona estona tot cantant, ballant (sí, ballant!) i jugant (també jugant!) al ritme de cançons de producció pròpia i clàssics populars que mai passen de moda. Una manera diferent de divertir-se a través de la música i els valors per fer d’aquest un món millor en temps en que aquesta frase sona molt llunyana, però ho aconseguirem!   Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments. Per tal de reservar la vostra entrada ho podeu fer a:   https://www.inscribirme.com/culturaviva_polnord

Llegir més
{{item.foto}}

Canvi de Data Concert Cesk Freixas

El concert de Cesck Freixas finalment el realitzarem el divendres 11 de Desembre.   També s’afegeix dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons, el divendres 20 de Novembre, el Documental “La meva Pell” que és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona.   Totes les activitats del Cultura Viva són:   –  2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló –  24 d’Octubre: Espectacle Familiar: PolNord –  6 de Novembre: Documental “Negre de Merda” – 13 de Novembre Corrandes són Corrandes - 20 de Novembre: Documental “La meva Pell” – 27 d’Octubre: Marcel Marimon - 11 de Desembre: Concert Cesk Freixas - 18 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser” – 19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil) L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.   L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Llegir més
{{item.foto}}

Cultura Viva a Can Musons

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona i juntament amb les altres entitats de Can Musons, Fundació Festa Major de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir organitzem un cicle d’activitats Culturals a Can Musons.   Malgrat que a causa de la pandèmia no podem fer el que més ens agrada fer: els castells, continuem compromesos amb la Cultura, que és Cultura Segura, i organitzem aquest cicle.   La voluntat del cicle és fomentar la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i servir d’un punt de trobada de castelleres, castellers, festes i festeres, que malgrat  no podem fer ni castells ni guarnits puguem seguir trobar-nos i fent xarxa veïnal.   En el Cultura Viva a Can Musons podrem trobar des de cantautors, música de taberna, cançó improvisada o animació infantil. També es podran veure documentals sobre els temes que treballa la comissió d’equitat de la Colla: Feminismes, LGTBI i Racisme.   El calendari del cicle, que encara pot créixer és el següent:   –      2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló –      23 d’Octubre: Concert Cesk Freixas –      6 de Novembre: Documental “Negre de Merda” –      13 de Novembre Corrandes són Corrandes –      27 d’Octubre: Marcel Marimon –       11 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser” –      19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil)   L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.   L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia. Anirem anunciant com aconseguir la reserva de les places.  

Llegir més
{{item.foto}}

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegir més
{{item.foto}}

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegir més