Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Venir a assajar ... té premi!

Com ja sabeu, s'apropa Festa Major, però abans del Pilar Caminat, de la diada de Vigílies i de la diada de Festa Major, hem d'assajar i molt. Us recordem queels assajos previs són:   Divendres 5 (Can Musons) Dilluns 8 (Can Musons) Dimecres 10 (Can Musons) Divendres 12 (Can Musons) Diumenge 14 (Plaça de la Vila) Dimarts 16 (Plaça de la Vila) Dijous 18 (Plaça de la Vila)   I, com sempre,venir a assajar té premi.El premi portar a plaça els castellassos que hi portarem. El d'assajar per preparar la diada més important de l'any, la de la nostra Festa Major. Però a més, per combatre la calor que segur que farà durant aquells dies, tot aquells que vingueu (i us apunteu) a sis dels set assajos del mes d'agost obtindrà 5 tiquets de beguda. I tots aquells que vingueu als 7 assajos aconseguireu 7 tiquets de beguda.  

Lleguir més
{{item.foto}}

DIJOUS 14 DE JULIOL ... MASTERCLASS DE SWING A CAN MUSONS

T'agrada el bon jazz dels anys 40? Vols lluïr faldilles i les victòria però no saps quan? Comences a clarejar i vols una excusa per a dur boina?!     El proper dijous 14 de juliol a partir de les 21h, calça't i vine a aprendre a ballar swing a Can Musons! Et proposem una masterclass per a super principiants (no cal dur capa), així com per a aquells que ja hagin ballat una mica i tinguin ganes de seguir aprenent.   No és imprescindible però si recomanable venir en parella (de ball), i et suggerim roba fresca i calçat que agafi bé el peu.   Ens hi veiem!

Lleguir més
{{item.foto}}

BONA DIADA DE SANT JORDI!!!

La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d\'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l\'amor. És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella \"com la sang\" a l\'estimada.    Així que si heu de regalar-ne alguna, recordeu que els Castellers de la Vila de Gràcia tenim dues parades de venta de roses a la Vila de Gràcia:   - a la Plaça de la Vila - als Jardinets de Gràcia (cantonada Avda Diagonal)   Si teniu alguna estoneta per donar un cop de mà sereu benvinguts!!!! Serem de 9 a 19 hores.

Lleguir més
{{item.foto}}

PER LA REVETLLA DE SANT JOAN ... VINE AMB ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

Si encara no saps que fer per la Revetlla de Sant Joan ... Vine a la Plaça de la Virreina, els CVG tenim festa grossa!!       El proper 23 de juny en motiu de la Revetlla de Sant Joan, els CVG organitzem un sopar popular i ball.    Els tiquets del sopar (pa amb tomàquet i embotits, truita de patates, beguda, copa de cava i coca de Sant Joan) els podeu comprar anticipadament al PUNT BLAU a Can Musons (carrer Alzina 7) fins dilluns 20 de juny (dimecres i divendres de 20 a 22,30h i dilluns de 20 a 22h) o el mateix dia a la Plaça de la Virreina fins que s'esgotin els tiquets.   Comptarem amb el grup RECLAM i DJ SANTAKO fins les 3hores. Hi haurà barra a preus populars.

Lleguir més
{{item.foto}}

DIUMENGE 19 ... ESPECTACLE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES

Diumenge 19 de juny, a les 18h ESPECTACLE DE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES a Can Musons

Lleguir més
{{item.foto}}

JORNADA DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS

El passat dissabte 4 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia, conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir vam organitzar les PRIMERES JORNADES DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS.   De 10 a 14.30h les tres entitats residents van realitzar diverses activitats i passis de vídeos. Els CVG a les 12h vam fer un TALLER DE CASTELLS.

Lleguir més
{{item.foto}}

CONCERTS A CAN MUSONS: DIJOUS 2 DE JUNY, ALADDIN SPIDERS

Els CVG continuem amb el cicle de concerts a Can Musons, aquest dijous, 2 de juny a les 22h, és el torn d'Aladdin Spiders    amb David Amills, veu i guitarra & Pablo Jiménez, guitarra baixa i veus i versions de David Bowie.

Lleguir més
{{item.foto}}

DIVENDRES 3 DE JUNY, ELS CVG ORGANITZEM ELS SEGON TORNEIG DE VOLEIBOL

Divendres 3 de juny, després d'assaig, TORNEIG DE VOLEIBOL amb pica-pica. Per participar apunteu-vos a les llistes d'assaig.

Lleguir més