Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Karaoke de Nadales a Can Musons amb Marcel Marimón!

Grans i petits, el dijous 22 a les 20,30h farem l'últim karaoke de la temporada i perquè sigui encara més especial i sobretot de l'època serà....un KARAOKE DE NADALES.    Quedarem més d'hora que els karaokes que hem fet durant l'any perquè pugueu venir tots, així que us esperem per riure i cantar, passar una bona estona.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG amb la Marató!

La Marató de TV3 d'enguany, està dedicada al ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i es per aquest motiu que els Castellers de la Vila de Gràcia volem donar suport a La Marató.   Quedem a les 12,15h a la Plaça del Poble Romaní per fer un PILAR PER LA MARATÓ 2016. 

Llegir més
{{item.foto}}

La Cuina del Blues a Can Musons!

El popular grup del nostre casteller Canya tocarà el proper dijous al local dins el cicle de concerts \"Dijous a Can Musons\" i tancarà el cicle que hem iniciat aquest 2016. La Cuina del Blues és un duo , guitarra i baix, que versiona temes de blues i rock en format acústic.  El concert serà el proper dijous 1 de Desembre a les 22h a Can Musons (c/Alzina 7). No us ho perdeu!

Llegir més
{{item.foto}}

L'Esperit de Nadal arriba a la Vila de Gràcia!

L’Esperit del Nadal és el capgròs encarregat d’inaugurar tot un seguit de pessebres al centre de Barcelona i d'estrenar oficialment les festes nadalenques del pla de Barcelona. Enguany arriba a la Vila de Gràcia de la mà de les tres entitats de Can Musons : la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’Esperit del Nadal va acompanyat d’un seguici format per un grup de músics amb instruments tradicionals catalans, que interpreten peces nadalenques, i dotze balladors d'un esbart barceloní que representen els mesos de l'any. També té una dansa pròpia, amb una coreografia composta per Montserrat Garrich i Anna Bigas.  El proper dia 2 de desembre , l'esperit de Nadal recorrerà diferents entitats de la Vila , a cada entitat l'Esperit de Nadal i el seu esbart hi faran un ball i els CVG un pilar. El cercavila acabarà a Can Musons on l'Esperit de Nadal farà un pilar. Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

Dijous 17 de novembre, el darrer KARAOKE a Can Musons del 2016

Aqust dijous, 17 de novembre, farem el darrer KARAOKE d'aquesta temporada a Can Musons. Us esperem a Can Musons a partir de les 21,45h amb en Marcel Marimon.

Llegir més
{{item.foto}}

Torneig Intercolles CCCG 2016

El passat dimecres 12 d'octubre, la canalla dels CVG va participar al primer Torneig de futbol sala intercolles de les Colles de Cultura de Gràcia. Vam participar amb dos equips, anxanetes i acotxadors, i vam endur-nos uns quants premis: - Acotxadors: Premi a l'equip més VALENT - Anxanetes: Premi a l'equip més ATREVIT I l'afició dels CVG va rebre el premi a la AFICIÓ MÉS COHESIONADA. Felicitats canalla!!!

Llegir més
{{item.foto}}

Del 10 al 16 d'Octubre VACANCES CASTELLERES!

Us informem que del 10 al 16 d'Octubre no hi haurà activitat castellera a Can Musons ja que fem una setmana de vacances per descansar de les actuacions importants que hem tingut aquests dies i agafar forces pel darrer tram de temporada. Ens trobem el proper dilluns 17 d'Octubre!

Llegir més
{{item.foto}}

Jam Session a Can Musons!

Dins el cicle de concerts a Can Musons que es fan tots els primers dijous de cada mes , el dia 6 podrem gaudir d'una Jam Session. No us ho perdeu!

Llegir més