Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE TAPES PER FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2015

Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració del Bars, Amelie,Curuba,Tiramisú, Nou Candanchú, Granja La Salut, i les Gelataries, Ottimo,Kakigori & Taiyaki i Pirineum, convoquen el Segon Concurs de Tapes de Festa Major, a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13.00 del proper 18 d’Agost de 2015.   Inscripcions   Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb algun dels següents procediments:   • Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l’assumpte “Inscripció al segon concurs de tapes de Festa Major” i indicant el nom del participant, DNI, edat i nom de la tapa presentada al concurs.   • Omplir la butlleta corresponent a la barra de la Plaça de la Vila de Gràcia durant tota la Festa Major de Gràcia 2015 fins a 15 minuts abans del concurs.       Bases del concurs   El Segon Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La  participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.   1. Els participants han de ser majors d’edat (18 anys). Es permet la participació de menors en la categoria infantil si estan acompanyats d’un adult en tot moment.   2. És indispensable inscriure's durant el període d'Inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins del termini no s'admetran a concurs.   3. Cada participant ha d’elaborar deu (10) racions de la tapa presentada a concurs en un temps màxim de 1 hora, a comptar des del moment en que l’organització anunciï l’inici del concurs.   4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L’organització proveirà 2 microones a compartir entre tots els participants.   5. L’organització proveirà dos sobres a cada participant on s’ha d’incloure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d’ingredients i el cost aproximat.   6. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.   7. El concurs concedirà 2 premis absoluts:       a. Premi a la millor tapa       b. Premi a la tapa més econòmica   8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria inqfantil també concursen als premis de millor tapa i tapa més econòmica.   9. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L’organització proveirà plats i coberts d’un sol ús.   10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i de la seva zona de treball.       Premis:    1er Premi : Amelie + 1 lot productes de la terra 2on. Premi granja la Salut Tapa Econòmica: Nabucco 3 premis consolació: 2 gelats Ottimo 2 gelats Pyrineum 2 gelats Kakigori & taiyaki

Llegir més
{{item.foto}}

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA A LA PLAÇA DE LA VILA

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el guarnit i les activitats que es realitzen a la plaça de la Vila de Gràcia, un any més doncs, hi haurà actes durant tota setmana per a totes les edats des dels més petits fins als més grans.      Com sempre a la plaça de la Vila volem potenciar la festa familiar i és per això que enguany comptem amb tres espectacles infantils , a banda dels tradicionals jocs d'aigua o berenar infantil. I després de l'èxit de l'any anterior gaudirem del concurs de paelles, concurs de tapes - on tindrem de jurat el reconegut cuiner Fermí Puig - i el tast de vermut de Reus amb l'actor David Bagès.   La festa a la plaça serà sostenible, per això un 80% dels materials utilitzats al guarnit són reciclats i continuem amb la utilització el got reutilitzable, serà accessible amb zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, a mes a mes,  volem que aquelles persones amb intoleràncies alimentàries també puguin gaudir de la festa i per això hi haurà productes per celíacs.   Per tal de  reduir l’impacte sonor de la festa els equips de so utilitzats centren el so en les persones que assisteixen a la festa i no als voltants, a més, comptarem amb limitadors de so diàriament per tal que el volum acústic sigui l'adient.   En l'apartat musical destacar la presència enguany del grups graciencs de rumba, Rumb al Bar i Micu, així com els tradicionals Pastorets Rock,ska dels Penguins , el rock dels Avida Dollars o les versions dels Autoput. I , a mes ,la presència de les finalistes d'Oh Happy Day ,les Cantabile.   Per nosaltres evidentment el més important són els actes castellers, el punt àlgid de la festa serà el pròxim diumenge 16 d’agost amb la Jornada castellera a la qual hi actuarem conjuntament amb els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca. També es farà el pilar caminat i la Jornada de Completes el dia 20 d'agost.     Adjunt trobareu el programa de la festa.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG ENGEGUEM LA CAMPANYA " PER FESTA MAJOR TOTS ELS ASSAJOS SÓN IMPORTANTS!"

Per Festa Major TOTS els assajos són importants!!! i és per aquest motiu que els CVG hem engegat aquesta campanya de promoció!!!   Si veniu a TOTS els assajos previs a Festa Major del 31 de juliol al 14 d'agost,  us regalarem uns tiquets de beguda, però si a més a més veniu a l'assaig del dia 18 d'agost, us menjareu un entrepà de l'aglà!!!    NO HI FALTEU!!!!

Llegir més
{{item.foto}}

CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA A MONTREAL

Els Castellers de la Vila de Gràcia marxem aquesta setmana al Canadà, actuarem al Quèbec , en concret a Montreal en el marc del festival Montreal Complètement Cirque organitzat per la Tohu el soci principal dels quals és el Cirque du Soleil, també actuarem a Drummorville al Festival Mondial des Cultures.     En concret les actuacions seran les següents:   Diumenge 5 de Juliol a les 15h ( hora Montreal ) a la Tohu.   Dijous 10 de Juliol: 16h ( hora Montreal ) al Festival Mondial des Cultures de Drummorville   Divendres 11 de Juliol: 19:40h ( hora Montreal ) a la Rue Sant Denis de Montreal   Dijous 12 de Juliol: 14:00h ( hora Montreal ) al Parc Olympique   La colla desplaçarà 150 castellers i allí comptarà amb la col.laboració dels Castellers de Montreal, colla fundada per un casteller gracienc, amb ells realitzarem també assajos conjunts.   Cal destacar que serà la primera vegada que una colla castellera de Catalunya actua al Canadà.   El grup marxarà en dues tongades els primers marxaran el divendres 3 de Juliol i el segon grup el 4 de Juliol la tornada serà el 13 de Juliol.

Llegir més
{{item.foto}}

AVUI ... ASSAIG ESPECIAL PORTA UN AMIC!!!

Divendres 19 de juny, Assaig Especial Porta un amic previ a la Diada de Sant Pere a Reus. Entre tots els assistents farem sorteig de productes de Reus i moltes sorpreses més!

Llegir més
{{item.foto}}

ELS 10 BLAUS ... LLIURAMENT DE PREMIS!

LLiurament de premis de la tercera edició de la cursa dels 10 Blaus que va tenir lloc el diuemenge 14 de juny.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS 10 BLAUS! ... MOMENTS DE FEINA I DE RIURES!

En tota cursa, hi ha moment per treballar i moments per riure!!! 

Llegir més
{{item.foto}}

ELS 10 BLAUS ... LA CURSA INFANTIL!

Els 10 Blaus, la cursa infantil!!! Diumenge 14 de juny!   Ja podeu consultar els resultats de l’edició 2015 de els 10 blaus als següents enllaços Infantil 1 Infantil 2.   Moltes gràcies per la vostra participació i esperem veure’us aviat altre cop corrent pels carrers de Gràcia!   http://xipgroc.cat/ca/curses/blaus2015/infantils/resultats-provisionals       http://xipgroc.cat/ca/curses/blaus2015/infantils2/resultats-provisionals

Llegir més