Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA DONEN SUPORT A LA TASCA SOCIAL DEL ‘BANC EXPROPIAT’

Els castellers de la Vila de Gràcia donen suport a la tasca social de l’anomenat ‘Banc Expropiat’ tal com han fet diverses entitats històriques de la Vila.    Des dels castellers “també volem expressar el nostre suport a la tasca social i cultural que duia a terme l’anomenat ‘Banc Expropiat’. Així com “condemnar qualsevol tipus de violència, independentment de la seva procedència”. 

Llegir més
{{item.foto}}

ASSAJOS ESPECIALS PEL XIXE ANIVERSARI DELS CVG

DIUMENGE 15 de maig és le nostre XIXe ANIVERSARI, i per aquest motiu aquesta setmana fem 3 ASSAJOS ESPECIALS, - Dilluns 9 de maig ASSAIG ESPECIAL ANIVERSARI a partir de les 19:30h - Dimecres 11 de maig ASSAIG GENERAL ORDINARI a partir de les 19:30h   Divendres 13 de maig ASSAIG GENERAL ESPECIAL PORTA UN AMIC a partir de les 19:30h. Al final de l'assaig hi haurà sorteig de regals tant per a tothom qui hagi portat un amic com pels amics que vinguin a assaig (no oblideu presentar al vostre amic al punt blau quan arribeu al local per poder optar al premi). I per acabar, pica-pica amb beguda per tothom!!

Llegir més
{{item.foto}}

DEBAT INICI TEMPORADA EL PUNT AVUI I DAMM

El diari EL PUNT AVUI i Cerveses Estrella Damm organitzen el debat sobre la temporada de castells 2016, que servirá per donar el tret de sortida a la mateixa. Celebraran un debat-col·loqui sobre les expectatives de l'any amb una desena de caps de colla de Catalunya. Totes les colles hi estan convidades.   La trobada es farà el pròxim dijous 28 d'abril a les 19.00 hores, a la seu de l'antiga fàbrica Damm de Barcelona (c/Roselló 515)

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA S’ENFAIXEN AMB LES JUGADORES DEL CE EUROPA

Els Castellers de la Vila de Gràcia reben la visita de les jugadores de l’equip Femení A del Club Esportiu Europa al local d’assaig, Can Musons.   Les escapulades han conegut el fet casteller a través de les explicacions tècniques i pràctiques d’alguns membres de la tècnica i d’un vídeo informatiu. Després d’això, les jugadores s’han atrevit a enfaixar-se i pujar a les rengles per viure en primera persona, com és fer un castell. Durant la visita, els graciencs han volgut posa èmfasi a la importància de treballar en equip i de la confiança en els altres.   Es tracta d’una col·laboració entre les dues entitats de Gràcia, l’equip del Club Esportiu Europa i els Castellers de la Vila de Gràcia, que es torna a repetir després que fa uns mesos vingués l’equip masculí de l’Europa a Can Musons.

Llegir més
{{item.foto}}

ANIMEU-VOS A DONAR SANG! ... ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SANG BLAVA A CAN MUSONS

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport d’altres entitats gracienques organitzen el proper dissabte 19 de març al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons  (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia anomenada Sang Blava.     Amb l’eslògan “Sang blava”, les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la Vila perquè s’hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.   A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:- Ser major d’edat. - Pesar 50 quilos o més. - En cas de ser dona, no estar embarassada.Per donar sang no cal estar en dejú.

Llegir més
{{item.foto}}

KARAOKE A CAN MUSONS

Si ets dels que canta sol a la dutxa i tens ganes d'una estona agradable i divertida, t'esperem DIJOUS 17 de març a les 21,45h al KARAOKE amb Marcel Marimon I si no et va això de cantar, no pateixis! vine també a passar una molt bona estona amb bona companyia, bona música i molts riures.

Llegir més
{{item.foto}}

AGENDA D'ACTIVITATS CVG DEL MES DE MARÇ

Aquí us deixem l'agenda d'activitats dels Castellers de la Vila de Gràcia del mes de març.

Llegir més
{{item.foto}}

FELIÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA I CASTELLERA

Feliç dia de la Dona Treballadora i Castellera

Llegir més