Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

JORNADA DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS

El passat dissabte 4 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia, conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir vam organitzar les PRIMERES JORNADES DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS.   De 10 a 14.30h les tres entitats residents van realitzar diverses activitats i passis de vídeos. Els CVG a les 12h vam fer un TALLER DE CASTELLS.

Llegir més
{{item.foto}}

CONCERTS A CAN MUSONS: DIJOUS 2 DE JUNY, ALADDIN SPIDERS

Els CVG continuem amb el cicle de concerts a Can Musons, aquest dijous, 2 de juny a les 22h, és el torn d'Aladdin Spiders    amb David Amills, veu i guitarra & Pablo Jiménez, guitarra baixa i veus i versions de David Bowie.

Llegir més
{{item.foto}}

DIVENDRES 3 DE JUNY, ELS CVG ORGANITZEM ELS SEGON TORNEIG DE VOLEIBOL

Divendres 3 de juny, després d'assaig, TORNEIG DE VOLEIBOL amb pica-pica. Per participar apunteu-vos a les llistes d'assaig.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG AMB L'EUROPA!!!

Demà, diumenge 29 de maig, els Castellers de la Vila de Gràcia estarem a l'Estadi Nou Sardenya, per animar a l'equip de Vila al partit de tornada dels quarts de final del play-off d'ascens.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA DONEN SUPORT A LA TASCA SOCIAL DEL ‘BANC EXPROPIAT’

Els castellers de la Vila de Gràcia donen suport a la tasca social de l’anomenat ‘Banc Expropiat’ tal com han fet diverses entitats històriques de la Vila.    Des dels castellers “també volem expressar el nostre suport a la tasca social i cultural que duia a terme l’anomenat ‘Banc Expropiat’. Així com “condemnar qualsevol tipus de violència, independentment de la seva procedència”. 

Llegir més
{{item.foto}}

ASSAJOS ESPECIALS PEL XIXE ANIVERSARI DELS CVG

DIUMENGE 15 de maig és le nostre XIXe ANIVERSARI, i per aquest motiu aquesta setmana fem 3 ASSAJOS ESPECIALS, - Dilluns 9 de maig ASSAIG ESPECIAL ANIVERSARI a partir de les 19:30h - Dimecres 11 de maig ASSAIG GENERAL ORDINARI a partir de les 19:30h   Divendres 13 de maig ASSAIG GENERAL ESPECIAL PORTA UN AMIC a partir de les 19:30h. Al final de l'assaig hi haurà sorteig de regals tant per a tothom qui hagi portat un amic com pels amics que vinguin a assaig (no oblideu presentar al vostre amic al punt blau quan arribeu al local per poder optar al premi). I per acabar, pica-pica amb beguda per tothom!!

Llegir més
{{item.foto}}

DEBAT INICI TEMPORADA EL PUNT AVUI I DAMM

El diari EL PUNT AVUI i Cerveses Estrella Damm organitzen el debat sobre la temporada de castells 2016, que servirá per donar el tret de sortida a la mateixa. Celebraran un debat-col·loqui sobre les expectatives de l'any amb una desena de caps de colla de Catalunya. Totes les colles hi estan convidades.   La trobada es farà el pròxim dijous 28 d'abril a les 19.00 hores, a la seu de l'antiga fàbrica Damm de Barcelona (c/Roselló 515)

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA S’ENFAIXEN AMB LES JUGADORES DEL CE EUROPA

Els Castellers de la Vila de Gràcia reben la visita de les jugadores de l’equip Femení A del Club Esportiu Europa al local d’assaig, Can Musons.   Les escapulades han conegut el fet casteller a través de les explicacions tècniques i pràctiques d’alguns membres de la tècnica i d’un vídeo informatiu. Després d’això, les jugadores s’han atrevit a enfaixar-se i pujar a les rengles per viure en primera persona, com és fer un castell. Durant la visita, els graciencs han volgut posa èmfasi a la importància de treballar en equip i de la confiança en els altres.   Es tracta d’una col·laboració entre les dues entitats de Gràcia, l’equip del Club Esportiu Europa i els Castellers de la Vila de Gràcia, que es torna a repetir després que fa uns mesos vingués l’equip masculí de l’Europa a Can Musons.

Llegir més