Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Dijous 17 de novembre, el darrer KARAOKE a Can Musons del 2016

Aqust dijous, 17 de novembre, farem el darrer KARAOKE d'aquesta temporada a Can Musons. Us esperem a Can Musons a partir de les 21,45h amb en Marcel Marimon.

Llegir més
{{item.foto}}

Torneig Intercolles CCCG 2016

El passat dimecres 12 d'octubre, la canalla dels CVG va participar al primer Torneig de futbol sala intercolles de les Colles de Cultura de Gràcia. Vam participar amb dos equips, anxanetes i acotxadors, i vam endur-nos uns quants premis: - Acotxadors: Premi a l'equip més VALENT - Anxanetes: Premi a l'equip més ATREVIT I l'afició dels CVG va rebre el premi a la AFICIÓ MÉS COHESIONADA. Felicitats canalla!!!

Llegir més
{{item.foto}}

Del 10 al 16 d'Octubre VACANCES CASTELLERES!

Us informem que del 10 al 16 d'Octubre no hi haurà activitat castellera a Can Musons ja que fem una setmana de vacances per descansar de les actuacions importants que hem tingut aquests dies i agafar forces pel darrer tram de temporada. Ens trobem el proper dilluns 17 d'Octubre!

Llegir més
{{item.foto}}

Jam Session a Can Musons!

Dins el cicle de concerts a Can Musons que es fan tots els primers dijous de cada mes , el dia 6 podrem gaudir d'una Jam Session. No us ho perdeu!

Llegir més
{{item.foto}}

CIRCaVILA: CAN MUSONS A VISTA D’ENXANETA

Has pensat mai en com veu l’enxaneta el local de Can Musons des de les alçades? Ja en som uns quants que ho hem comprovat i t’animem a compartir-ho amb nosaltres! Així doncs, després de l’èxit del curs 2015/2016 de teles acrobàtiques a Can Musons, us presentem el nou curs 2016/2017. Obrirem dos grups nous a part dels que ja oferíem el curs passat. Els horaris seran els dimarts de 10h a 12h (inici de les classes: 20 de setembre), els dimecres de 10h a 12h i de 17h a 19h (inici de les classes: 21 de setembre) i els divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h (inici de les classes: 23 de setembre). Ara per ara el curs està destinat a persones majors de 18 anys, però donada la demanda ens estem plantejant la possibilitat d’obrir un grup per a que els menors d’edat també puguin gaudir de les alçades. Per a més informació i realitzar la inscripció al curs regular de teles acrobàtiques, envieu un correu a circavila@cvg.cat.  RECORDAR-VOS que el dissabte 17 de setembre a les 19h inaugurarem el curs amb l’actuació de la companyia ApaliCirc i el seu espectacle "De peus a terra" i un taller de teles acrobàtiques obert a tothom que vulgui provar l'activitat. L’entrada serà gratuïta. SALUT I CIRC(aVISTA) d’enxaneta! circavila@cvg.cat www.facebook.com/circavila Telèfon: 618195506

Llegir més
{{item.foto}}

Karaoke a Can Musons!

Doncs sí, colla! els rumors són certs... torna el Karaoke a Can Musons!!!   Aquest dijous 15 de setembre agafem forces de cara el nou tram de temporada amb el retorn del Karaoke amb Marcel Marimon (a partir de les 21.45h a Can Musons).   Preparem doncs les nostres veus per poder cantar ben fort a totes les places i al Concurs el nostre crit de guerra:    "i Gràcia, i Gràcia, i Gràcia, Gràcia, Gràcia!!!"

Llegir més
{{item.foto}}

Els Altres en concert a Can Musons

Us veu perdre el concert vermut que van fer Els Altres per la Festa Major? Hi ereu però us va agradar tant que voleu repetir? Voleu sentir com canta el nostre casteller Jaume Oller? No us perdeu el concert del proper dijous 1 de Setembre a Can Musons a les 22h. Els concert s'enmarca dins el cicle Concers a Can Musons, cada primer dijous de mes podeu gaudir de música en petit format a la nostra seu. L'entrada és gratuïta.

Llegir més
{{item.foto}}

Venir a assajar ... té premi!

Com ja sabeu, s'apropa Festa Major, però abans del Pilar Caminat, de la diada de Vigílies i de la diada de Festa Major, hem d'assajar i molt. Us recordem queels assajos previs són:   Divendres 5 (Can Musons) Dilluns 8 (Can Musons) Dimecres 10 (Can Musons) Divendres 12 (Can Musons) Diumenge 14 (Plaça de la Vila) Dimarts 16 (Plaça de la Vila) Dijous 18 (Plaça de la Vila)   I, com sempre,venir a assajar té premi.El premi portar a plaça els castellassos que hi portarem. El d'assajar per preparar la diada més important de l'any, la de la nostra Festa Major. Però a més, per combatre la calor que segur que farà durant aquells dies, tot aquells que vingueu (i us apunteu) a sis dels set assajos del mes d'agost obtindrà 5 tiquets de beguda. I tots aquells que vingueu als 7 assajos aconseguireu 7 tiquets de beguda.  

Llegir més