Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Els Castellers de la Vila de Gràcia actuem al Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Els Castellers de la Vila de Gràcia actuem al Circuit de Barcelona-Catalunya el diumenge 11 de juny, el dia que se celebra el Gran Premi de Catalunya de Moto GP.   Per a la colla és un moment molt emocionant ja que serà la primera vegada que trepitgen la pista de Montmeló per actuar com a colla castellera. D’aquesta manera, els blaus de Gràcia contribueixen a donar a conèixer la cultura catalana en un esdeveniment amb una gran projecció internacional. De fet, el GP de Catalunya el van seguir més de 2,5 milions d’espectadors (28,4 % de share) l’any 2016 a través de la televisió.  

Llegir més
{{item.foto}}

Dia de l'Associacionisme Cultural

Els Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia i la Federació de Sant Medir, es sumen a la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural realitzant una jornada de portes obertes els dies 2 i 3 de juny.   Els horaris seran:   - Divendres 2 de juny: de 17 a 19:30h portes obertes i de 20:30 a 23h assaig obert dels Castellers de la Vila de Gràcia. - Dissabte 3 de juny: de 11 a 14h portes obertes

Llegir més
{{item.foto}}

La “Petita Festa Blava”

Dissabte a la tarda començarem els actes del XXè aniversari dels CVG amb la “Petita Festa Blava”, dedicada a la canalla de la colla i a tots aquells infants que vulguin passar-ho bé.  A partir de dos quarts de cinc, els nens i nenes podran gaudir de tallers, d’inflables, d’un taller de castells i de l’animació  infantil del Grup Ail’as.

Llegir més
{{item.foto}}

Caminada 20 km 20 anys

El passat diuemnge 14 de maig en acabar l'actuació de la Diada de Sant Ponç, una seixantena de castellers van tornar a Gràcia a peu.

Llegir més
{{item.foto}}

DISSABTE 6 de maig - VIU LA FESTA MAJOR

Vine a fer guarnit i et convidem a fer el vermut i a berenar. Estarem des de les 11,30h fins les 20h al c/ Milà i Fontanals 4-6 (piqueu 3 cops)

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG FEM 20 ANYS!!!

Avui, dijous 4 de maig, fa 20 anys de la presentació dels Castellers de la Vila de Gràcia. MOLTES FELICITATS A TOTES I TOTS!

Llegir més
{{item.foto}}

Concert dels Simply Convers a Can Musons

Tornen els concerts a Can Musons, aquest dijous tindrem els Simply Covers amb la magnífica veu de Lorena Subiranas. Serà a les 22h al c/Alzina 7. En aquest enllaç podeu veure com sonen.

Llegir més
{{item.foto}}

Preparació física als CVG

A partir del mes d’abril, els Castellers de la Vila de Gràcia iniciarem unes sessions de preparació física específica per a tots els castelleres i castelleres que ho desitgin. L’objectiu d’aquesta activitat és tonificar la musculatura i millorar l’aparell cardiovascular per tal d’estar més preparats i tenir més predisposició física a l’hora de fer castells.    Les sessions aniran a càrrec del casteller i membre de la colla Ricard Atset. Per a Atset, “és important millorar les capacitats físiques, el rendiment i evitar lesions durant els assajos i a plaça, així com, disminuir el risc de patir accidents i augmentar el control corporal”. L’Atset és Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'esport i conduirà les sessions amb un conjunt d'exercicis de tonificació muscular posant especial èmfasi en aquells grups musculars implicats en l'activitat castellera. També es treballarà, en un inici, sense material i sent les autocàrregues, el treball per parelles, per zones i els exercicis grupals, el sistema que permetrà assolir els objectius marcats. Més endavant, el coordinador de l’activitat avaluarà l'eficàcia de les sessions i l'ús d'altres mètodes per avançar encara més en la qualitat del servei.    Aquesta és una de les novetats que el nou equip tècnic s’ha plantejat des que Oriol Vilajosana ha assumit el càrrec de cap decolla dels Castellers de la Vila de Gràcia.    Per a Vilajosana “la càrrega de feina castellera a nivell quantitatiu i qualitatiu que s’ha assumit les darreres temporades és exigent”. Per això considera oportú que “els membres dels CVG realitzem tres accions respecte el nostre físic: ens conscienciem més i millor de la nostra condició física, escalfem oportunament segons la nostra posició i, si s'escau, realitzem preparació fora del'assaig”.   El nou cap de colla aprofita per aplaudir que “un grup de castellers hagin mostrat inquietud perquè es donin un seguit de sessions de preparació física a Can Musons”. Així mateix ha agraït “infinitament la tasca desinteressada al capdavant del coordinador deles sessions, ja que atén una demanda de la colla i contribueix a un dels propòsits del nostre projecte tècnic”.

Llegir més