Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

ANIMEU-VOS A DONAR SANG! ... ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SANG BLAVA A CAN MUSONS

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport d’altres entitats gracienques organitzen el proper dissabte 19 de març al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons  (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia anomenada Sang Blava.     Amb l’eslògan “Sang blava”, les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la Vila perquè s’hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.   A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:- Ser major d’edat. - Pesar 50 quilos o més. - En cas de ser dona, no estar embarassada.Per donar sang no cal estar en dejú.

Llegir més
{{item.foto}}

KARAOKE A CAN MUSONS

Si ets dels que canta sol a la dutxa i tens ganes d'una estona agradable i divertida, t'esperem DIJOUS 17 de març a les 21,45h al KARAOKE amb Marcel Marimon I si no et va això de cantar, no pateixis! vine també a passar una molt bona estona amb bona companyia, bona música i molts riures.

Llegir més
{{item.foto}}

AGENDA D'ACTIVITATS CVG DEL MES DE MARÇ

Aquí us deixem l'agenda d'activitats dels Castellers de la Vila de Gràcia del mes de març.

Llegir més
{{item.foto}}

FELIÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA I CASTELLERA

Feliç dia de la Dona Treballadora i Castellera

Llegir més
{{item.foto}}

19 DE MARÇ ... SANG BLAVA A CAN MUSONS!!!!

Arriba una nova edició de la SANG BLAVA ... La donació de sang a Can Musons. Us esperem a Can Musons (c/ Alzina 7) de 10 a 14h. Obert a tothom.Les reserves actuals, que garanteixen disponibilitat de sang per 7 dies, són una garantia perquè en tot moment tots els malalts ingressats als hospitals de Catalunya tinguin la sang necessària per als seus tractaments. Tot i això, la sang caduca; per això es continuen necessitant 1.000 donacions cada dia per garantir el subministrament desang i components sanguinis. Podeu publicitar-ho al vostre facebook, al twitter (#sangblava), dir-lis als vostres veïns i veïnes, amics i amigues, a la família.....

Llegir més
{{item.foto}}

PREMI A LA MILLOR AFICIÓ A LA XVENA EDICIÓ DEL TORNEIG DE FUTBOL INTERCASTELLER

Els Castellers de la Vila de Gràcia han obtingut aquest cap de setmana el Premi a la Millor Afició durant la XVena edició del Torneig de Fútbol Casteller celebrada a Tarragona.     L’organització del Torneig ha valorat la temàtica, el gran nombre d’aficionats, el “fair play” i la constància alhora de no deixar d’animar en cap dels dos dies que ha durat el Torneig.   Més de 100 “Gals graciencs” s’han desplaçat a Tarragona per participar en el XVé Torneig i donar suport als castellers i castelleres que hi participaven. En l’aspecte esportiu no han tingut tanta sort i han quedat en 13ena posició.

Llegir més
{{item.foto}}

PRIMER TALLER DE TELES A CAN MUSONS

Divendres 5 de febrer els CVG vam organitzar el primer taller gratuit de teles acrobàtiques a Can Musons. Aquest va ser tot un èxit de participació.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG US DESITGEM BON ANY NOU!!!

Els Castellers de la Vila de Gràcia us desitgem un BON ANY 2016!!!

Llegir més