Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

DIJOUS 14 DE JULIOL ... MASTERCLASS DE SWING A CAN MUSONS

T'agrada el bon jazz dels anys 40? Vols lluïr faldilles i les victòria però no saps quan? Comences a clarejar i vols una excusa per a dur boina?!     El proper dijous 14 de juliol a partir de les 21h, calça't i vine a aprendre a ballar swing a Can Musons! Et proposem una masterclass per a super principiants (no cal dur capa), així com per a aquells que ja hagin ballat una mica i tinguin ganes de seguir aprenent.   No és imprescindible però si recomanable venir en parella (de ball), i et suggerim roba fresca i calçat que agafi bé el peu.   Ens hi veiem!

Llegir més
{{item.foto}}

BONA DIADA DE SANT JORDI!!!

La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d\'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l\'amor. És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella \"com la sang\" a l\'estimada.    Així que si heu de regalar-ne alguna, recordeu que els Castellers de la Vila de Gràcia tenim dues parades de venta de roses a la Vila de Gràcia:   - a la Plaça de la Vila - als Jardinets de Gràcia (cantonada Avda Diagonal)   Si teniu alguna estoneta per donar un cop de mà sereu benvinguts!!!! Serem de 9 a 19 hores.

Llegir més
{{item.foto}}

PER LA REVETLLA DE SANT JOAN ... VINE AMB ELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

Si encara no saps que fer per la Revetlla de Sant Joan ... Vine a la Plaça de la Virreina, els CVG tenim festa grossa!!       El proper 23 de juny en motiu de la Revetlla de Sant Joan, els CVG organitzem un sopar popular i ball.    Els tiquets del sopar (pa amb tomàquet i embotits, truita de patates, beguda, copa de cava i coca de Sant Joan) els podeu comprar anticipadament al PUNT BLAU a Can Musons (carrer Alzina 7) fins dilluns 20 de juny (dimecres i divendres de 20 a 22,30h i dilluns de 20 a 22h) o el mateix dia a la Plaça de la Virreina fins que s'esgotin els tiquets.   Comptarem amb el grup RECLAM i DJ SANTAKO fins les 3hores. Hi haurà barra a preus populars.

Llegir més
{{item.foto}}

DIUMENGE 19 ... ESPECTACLE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES

Diumenge 19 de juny, a les 18h ESPECTACLE DE FINAL DE CURS DEL TALLER DE TELES ACROBÀTIQUES a Can Musons

Llegir més
{{item.foto}}

JORNADA DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS

El passat dissabte 4 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia, conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir vam organitzar les PRIMERES JORNADES DE PORTES OBERTES A CAN MUSONS.   De 10 a 14.30h les tres entitats residents van realitzar diverses activitats i passis de vídeos. Els CVG a les 12h vam fer un TALLER DE CASTELLS.

Llegir més
{{item.foto}}

CONCERTS A CAN MUSONS: DIJOUS 2 DE JUNY, ALADDIN SPIDERS

Els CVG continuem amb el cicle de concerts a Can Musons, aquest dijous, 2 de juny a les 22h, és el torn d'Aladdin Spiders    amb David Amills, veu i guitarra & Pablo Jiménez, guitarra baixa i veus i versions de David Bowie.

Llegir més
{{item.foto}}

DIVENDRES 3 DE JUNY, ELS CVG ORGANITZEM ELS SEGON TORNEIG DE VOLEIBOL

Divendres 3 de juny, després d'assaig, TORNEIG DE VOLEIBOL amb pica-pica. Per participar apunteu-vos a les llistes d'assaig.

Llegir més
{{item.foto}}

ELS CVG AMB L'EUROPA!!!

Demà, diumenge 29 de maig, els Castellers de la Vila de Gràcia estarem a l'Estadi Nou Sardenya, per animar a l'equip de Vila al partit de tornada dels quarts de final del play-off d'ascens.

Llegir més