Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Els 10 Blaus 2017

El proper dilluns 5 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el club esportiu CorreCATagafo (www.correcatagafo.com) i l’entitat AcidH (www.acidh.org) tornem a organitzar la cursa dels 10 Blaus per 6è any consecutiu.   Es tracta d’una cursa popular que transcorre pels carrers de la vila de Gràcia en la que participa gent de totes les edats i condicions, des de nens i nenes de 4 anys fins als més veterans.   Preparem una cursa infantil d’uns 250 m aproximadament i una més llarga pels nois i noies de més edat d’1 km. Els adults poden optar per fer la cursa de 5 km (1 volta) o de 10 km (2 voltes).   Comença i acaba a la plaça de Joanic, on les entitats col·laboradores munten els seus estands i ofereixen una gran varietat de serveis als corredors/es.   L’objectiu de la cursa és donar a conèixer les diverses entitats col·laboradores als veïns i veïnes de la vila així com fomentar l’esport i la cooperació.

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebren l’assemblea general Ordinària

Els Castellers de la Vila de Gràcia celebren l’Assemblea General Ordinària aquest dissabte 21 de gener. El punt més important de l’ordre del dia són les eleccions a la Junta Directiva així com, una nova Comissió Tècnica. A més de l’aprovació de l’estat de comptes, pressupostos i exercici sortint.   Al capdavant de la Junta dels Castellers de la Vila de Gràcia es torna a presentar l’actual president Joan Carles Llibre. La candidatura de la Junta Directiva és bàsicament continuista amb 4 incorporacions noves.   Llibre és responsable de l’oficina d’operacions tècniques d’una empresa d’arts gràfiques des de l’any 1991. L’empresa amb 120 treballadors ubicada a Sant Andreu de la Barca té 40 treballadors més a un petit poble d´Eslovàquia. Per tant, el candidat a presidir la Junta està acostumat a dirigir equips i liderar projectes.   La seva trajectòria castellera comença l'any 2002 als extingits Castellers de Sant Andreu de la Barca. Anys més tard, quan torna a viure a Barcelona, comença a formar part de Castellers de la Vila de Gràcia, al 2007. És l´any 2014 quan entra a la Junta com vocal de logística i al 2015-2016 quan esdevé president.  Pel que fa a la candidatura de Tècnica l’encapçala l’Oriol Vilajoana. Amb més de vint anys fent castells, és membre dels CVG des de 1998, quan comença en les posicions al pom de dalt.   El candidat ha tingut diversos càrrecs tècnics ja sigui a canalla, troncs o a l'equip de folres. Vilajoana no és la primera vegada que és cap de colla, al 2013 va liderar els Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona.   Apassionat del teatre i la cultura, Oriol Vilajoana és politòleg de formació i ha treballat en diverses feines d’àmbit social, cultural i educatiu.   Fill de dues famílies residents a la Vila des de fa anys, ha estat soci de dues entitats històriques a Gràcia, com els Lluïsos o el Cercle catòlic. Així com, també ha participat en diferents moviments socials o de lleure. Un d'ells, l'agrupament escolta Sant Joan de Gràcia, on es va germinar l'origen de la colla gracienca al 1996.   Juntament amb Vilajoana, la candidatura Tècnica està formada per persones experimentades que han format part de tècniques anteriors i també per noves incorporacions.   El cap de colla sortint dels CVG Raimon Garriga ha liderat l’equip tècnic en les últimes cinc temporades. Durant aquest període, la colla ha fet un salt qualitatiu tant pels castells portats a plaça com per la mentalitat demostrada. Els blaus han viscut uns últims anys d’explosió i de creixement. Tot i patir un episodi tràgic, l’accident del Mike durant la Festa Major del 2013, la reacció unànime de tots els graciencs va fer tirar endavant la colla. Així ho demostra el fet que els CVG han consolidat tota la gamma de castells de vuit i ha assolit els castells bàsics de nou.     

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castellers de la Vila de Gràcia participem al vídeo de la campanya Fans Meeting Fan del FC Barcelona

Els Castellers de la Vila de Gràcia hem participat al vídeo de la campanya Fans Meeting Fans 2 del FC Barcelona.

Llegir més
{{item.foto}}

Tallers gratuïts de Ball de Bot a Can Musons

Els passats 14 i 21 de desembre es van organitzar a Can Musons els Tallers gratuïts de Ball de Bot.  S'apropen els Foguerons i no podem disfrutar de la nostra estimada Vila de Gràcia sense poder sortir a ballar a plaça, ni anar a Mallorca sense saber ballar.

Llegir més
{{item.foto}}

Karaoke de Nadales a Can Musons amb Marcel Marimón!

Grans i petits, el dijous 22 a les 20,30h farem l'últim karaoke de la temporada i perquè sigui encara més especial i sobretot de l'època serà....un KARAOKE DE NADALES.    Quedarem més d'hora que els karaokes que hem fet durant l'any perquè pugueu venir tots, així que us esperem per riure i cantar, passar una bona estona.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG amb la Marató!

La Marató de TV3 d'enguany, està dedicada al ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i es per aquest motiu que els Castellers de la Vila de Gràcia volem donar suport a La Marató.   Quedem a les 12,15h a la Plaça del Poble Romaní per fer un PILAR PER LA MARATÓ 2016. 

Llegir més
{{item.foto}}

La Cuina del Blues a Can Musons!

El popular grup del nostre casteller Canya tocarà el proper dijous al local dins el cicle de concerts \"Dijous a Can Musons\" i tancarà el cicle que hem iniciat aquest 2016. La Cuina del Blues és un duo , guitarra i baix, que versiona temes de blues i rock en format acústic.  El concert serà el proper dijous 1 de Desembre a les 22h a Can Musons (c/Alzina 7). No us ho perdeu!

Llegir més
{{item.foto}}

L'Esperit de Nadal arriba a la Vila de Gràcia!

L’Esperit del Nadal és el capgròs encarregat d’inaugurar tot un seguit de pessebres al centre de Barcelona i d'estrenar oficialment les festes nadalenques del pla de Barcelona. Enguany arriba a la Vila de Gràcia de la mà de les tres entitats de Can Musons : la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’Esperit del Nadal va acompanyat d’un seguici format per un grup de músics amb instruments tradicionals catalans, que interpreten peces nadalenques, i dotze balladors d'un esbart barceloní que representen els mesos de l'any. També té una dansa pròpia, amb una coreografia composta per Montserrat Garrich i Anna Bigas.  El proper dia 2 de desembre , l'esperit de Nadal recorrerà diferents entitats de la Vila , a cada entitat l'Esperit de Nadal i el seu esbart hi faran un ball i els CVG un pilar. El cercavila acabarà a Can Musons on l'Esperit de Nadal farà un pilar. Us hi esperem!

Llegir més