Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Fem front a la pobresa menstrual

Del 23 al 28 de maig, el Rebost Solidari de Gràcia organitza una campanya de recollida de productes d'higiène menstrual. Des dels Castellers de la Vila de Gràcia ens sumem a la campanya i el divendres 27 de maig Can Musons serà un punt de recollida deks productes. La pobresa provoca que una dona hagi de decidir entre la seva higiene menstrual i donar de menjar a la seva família

Llegir més
{{item.foto}}

Setmana Prèvia del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 celebrem la Diada del XXV Aniversari de la colla. Per aixó tota la setmana prèvia està plena d'activitats. Apunteu-vos tots els assajos i activitats a les vostres agendes!

Llegir més
{{item.foto}}

25 anys, 25 Pilars

Aquest any celebrem els 25 anys de la colla i el proper dissabte 9 d’abril ho celebrarem fem un recorregut per la vila on alçarem 25 Pilars.   Començarem a les 9 del matí des de la Plaça de la Vila i realitzarem 25 pilars en 25 punts de Gràcia.   Després dels 25 pilars celebrarem un dinar a la Plaça Diamant i posteriorment, a les 18h, animació infantil amb el grup “El Gripau Blau”.

Llegir més
{{item.foto}}

Dijous Gras a Can Musons

El proper 24 de febrer als jardins Manuel Torrente celebrarem el Dijous Gras. La festa començarà a les 18h i a les 18:30h ja hi haurà un espectacle d'animació infantil.    Quan sigui més de nit hi haurà ball amb un Punxadiscos, sopar de ranxo (no hi faltarà ni la truita, la botifarra d'ou i les coques de llardons), i el tradicional Arribo de la Reina Carnaval! Us animem a venir disfressats, ni que sigui amb màscares per tal de fer Carnaval. Si ho feu, podreu participar al concurs de disfresses i guanyar fantàstics premis! El primer premi serà un sopar per a dues persones al Tasta Gràcia i el 2n i 3r premi, dos lots d'embotits de l'Aglà i ampolles de vi i cava!

Llegir més
{{item.foto}}

Entrega II Beca Mike Lane Castellers de la Vila de Gràcia

El proper dilluns 13 de desembre a les 20h es farà l’anunci del projecte guanyador de la Segona Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia a Can Musons (c/Alzina 7).   A part de saber el projecte guanyador, podrem conèixer en que consisteix a través d’una petita explicació per part de l’equip d’investigació que lidera el projecte.   En aquesta segona edició de la Beca s’han presentat 7 projectes de l’àmbit de la prevenció i cura de lesions cervicals i medul·lars de diferents centres de recerca.   L’import de la II Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia és de 16.695.75 euros recollides a través d’una campanya de micromecenatge i gràcies a les col·laboracions de diverses persones particulars, colles castelleres i entitats.   El comitè científic es va reunir el passat 22 de Novembre per avaluar els 7 projectes presentats. El Jurat està format per:   - Dr. Gabriel Capellà ( Director IDIBELL- Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge) . - Dr. Xavier Navarro (Institut de Neurociències- UAB). - Dr. Jaume Rosset (Institut de Fisiologia Medicina i Art, Terrassa. Expert en castells). - Dr. Fernando Ruiz (Departament de Neurologia – Hospital Universitari de Bellvitge).  - Com a secretari i coordinador del Comitè científic exercirà el Dr. Jaume Bertranpetit (Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC)).   Us esperem a totes i tots a Can Musons el proper dilluns 13 de novembre a les 20h.

Llegir més
{{item.foto}}

Recollida de Joguines

Un any més, donem suport a la iniciativa de la Fundació Festa Major de Gràcia i el Rebost Solidari de Gràcia, de la gran recollida de joguines noves i llibres solidaris per a la campanya de Nadal.   Des de 15 de novembre al 15 de desembre es realitzarà aquesta campanya de recollida de regals amb la finalitat d'assegurar que els nens i les nenes entre 0 i 12 anys de les famílies en risc d'exclusió social usuàries del Rebost Solidari de Gràcia tinguin com a mínim una joguina i un llibre per aquestes dates tant assenyalades. Els punts de recepció de joguines noves i llibres són:   - ESPAI CULTURAL ALBERT MUSONS (c/Alzina, 9). De dilluns a dijous de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13:30h i de 19 a 21h. - CENTRE DE CULTURA POPULAR "LA VIOLETA DE GRÀCIA" (C/Maspons, 6). De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 23:30h i dissabtes i diumenge de 10h a 23:30h.

Llegir més
{{item.foto}}

25 Anys del primer Assaig

El Dia 23 de Novembre celebrarem els 25 anys del primer assaig, que es va realitzar el dissabte 23 de novembre de 1996 a la Plaça del Sol.   Per això, el proper dimarts 23 de novembre a les 19h farem un pilar commemoratiu a la plaça del Sol, lloc on vam realitzar el primer assaig.

Llegir més
{{item.foto}}

Segona edició de la Beca Mike-Lane

Des de els Castellers de la Vila de Gràcia ens complau anunciar-vos que hem reprès la segona edició de la beca Mike Lane-CVG.   Recordeu que aquesta beca va quedar ajornada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Finalment aquesta segona edició es posa en marxa, i  ben segur que es gràcies a les col·laboracions de diverses persones particulars, colles castelleres i entitats. Es va fer una recaptació total de 16695.75 euros.    Després de l'èxit de projecte guanyador de la primera edició, esperem que en aquesta segona edició rebem forces projectes i treballs per tal seguir avançant fermament en la prevenció i cura de lesions cervicals i medul·lars. El calendari preveu que a finals del mes de novembre del 2021 es faci públic el projecte guanyador.  Podeu consultar les bases aquí: https://cvg.cat/assets/documents/bases_premi_mike_lane_2ona_edicio.pdf

Llegir més