Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Dijous Gras a Can Musons

Categoria: Activitats

El proper 24 de febrer als jardins Manuel Torrente celebrarem el Dijous Gras. La festa començarà a les 18h i a les 18:30h ja hi haurà un espectacle d'animació infantil. 
 
Quan sigui més de nit hi haurà ball amb un Punxadiscos, sopar de ranxo (no hi faltarà ni la truita, la botifarra d'ou i les coques de llardons), i el tradicional Arribo de la Reina Carnaval!

Us animem a venir disfressats, ni que sigui amb màscares per tal de fer Carnaval. Si ho feu, podreu participar al concurs de disfresses i guanyar fantàstics premis!

El primer premi serà un sopar per a dues persones al Tasta Gràcia i el 2n i 3r premi, dos lots d'embotits de l'Aglà i ampolles de vi i cava!

NOTICIES RELACIONADES

WhatsApp Image 2022-06-19 at 09.55.30.jpeg

Classificacions 10 Blaus 2022

Llegir més
rebost.jpeg

Fem front a la pobresa menstrual

Del 23 al 28 de maig, el Rebost Solidari de Gràcia organitza una campanya de recollida de productes d'higiène menstrual. Des dels Castellers de la Vila de Gràcia ens sumem a la campanya i el divendres 27 de maig Can Musons serà un punt de recollida deks productes. La pobresa provoca que una dona hagi de decidir entre la seva higiene menstrual i donar de menjar a la seva família

Llegir més
Cartell Setmana Aniversari.jpeg

Setmana Prèvia del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 celebrem la Diada del XXV Aniversari de la colla. Per aixó tota la setmana prèvia està plena d'activitats. Apunteu-vos tots els assajos i activitats a les vostres agendes!

Llegir més