Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

25+1 anys del primer assaig

El proper dimecres 23 de Novembre, a les 19:30h, celebrem els 25+1 anys del primer assaig. Realitzarem un pilar a la Plaça del sol. Acte que havíem de celebrar l'any passat però vam haver d'anular a causa d'un brot de Covid.

Llegir més
{{item.foto}}

Les colles de cultura popular de Gràcia estem d’aniversari.

Aquest any 2022 els Gegants de Gràcia, el Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia celebren el seu 40è aniversari. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia en fan 25.   És per això que el proper dia 15 d’octubre aquestes colles celebraran una Diada d’Aniversari conjunta, a partir de les 10:30h a la Plaça de la Vila de Gràcia.   L’acte es dividirà en les següents activitats: - Mostra d’entitats i tallers d'infants per part de cada colla - Cercavila amb inici i final a la Plaça de La vila, en el que es recorreran places i carrers de la Vila de Gràcia. - Vermut musical, amb el grup Lalirumba, a la Plaça de la Vila de Gràcia. - Dinar de germanor per les persones membres de les colles de cultura popular.

Llegir més
{{item.foto}}

II Jornades LGTBI

El proper dissabte 22 d’Octubre celebrarem les II Jornades LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia, després que el 2020 i 2021 les haguéssim de suspendre a causa de la pandèmia de Còvid19.   L’objectiu de les jornades és fer visible el col·lectiu LGTBIQ+ dins del món casteller i lluitar en contra de les discriminacions que avui en dia encara es viuen en el món casteller i la societat en general.   Per això entre les 10 del matí i les 14h hi haurà un seguit d’activitats a la Plaça Revolució, com la lectura d’un manifest, contacontes, xerrades i un vermut musical.   Les Jornades estan organitzada per la Comissió LGTBI de la colla.

Llegir més
{{item.foto}}

Classificacions 10 Blaus 2022

Llegir més
{{item.foto}}

Fem front a la pobresa menstrual

Del 23 al 28 de maig, el Rebost Solidari de Gràcia organitza una campanya de recollida de productes d'higiène menstrual. Des dels Castellers de la Vila de Gràcia ens sumem a la campanya i el divendres 27 de maig Can Musons serà un punt de recollida deks productes. La pobresa provoca que una dona hagi de decidir entre la seva higiene menstrual i donar de menjar a la seva família

Llegir més
{{item.foto}}

Setmana Prèvia del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 celebrem la Diada del XXV Aniversari de la colla. Per aixó tota la setmana prèvia està plena d'activitats. Apunteu-vos tots els assajos i activitats a les vostres agendes!

Llegir més
{{item.foto}}

25 anys, 25 Pilars

Aquest any celebrem els 25 anys de la colla i el proper dissabte 9 d’abril ho celebrarem fem un recorregut per la vila on alçarem 25 Pilars.   Començarem a les 9 del matí des de la Plaça de la Vila i realitzarem 25 pilars en 25 punts de Gràcia.   Després dels 25 pilars celebrarem un dinar a la Plaça Diamant i posteriorment, a les 18h, animació infantil amb el grup “El Gripau Blau”.

Llegir més
{{item.foto}}

Dijous Gras a Can Musons

El proper 24 de febrer als jardins Manuel Torrente celebrarem el Dijous Gras. La festa començarà a les 18h i a les 18:30h ja hi haurà un espectacle d'animació infantil.    Quan sigui més de nit hi haurà ball amb un Punxadiscos, sopar de ranxo (no hi faltarà ni la truita, la botifarra d'ou i les coques de llardons), i el tradicional Arribo de la Reina Carnaval! Us animem a venir disfressats, ni que sigui amb màscares per tal de fer Carnaval. Si ho feu, podreu participar al concurs de disfresses i guanyar fantàstics premis! El primer premi serà un sopar per a dues persones al Tasta Gràcia i el 2n i 3r premi, dos lots d'embotits de l'Aglà i ampolles de vi i cava!

Llegir més