Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Publicació de les bases per a la III Beca Mike Lane- CVG

Un cop finalitzada la campanya de cofinançament de la Beca Mike Lane, on s\'han recaptat 24.350 euros, ha començat el període per presentar projectes i estudis científics per a la prevenció i/o cura de lesions cervicals i medul·lars, també aquells projectes que tinguin com a objectiu la millora de la qualitat de vida dels i les pacients que pateixin aquest tipus de lesions.    Podeu trobar les bases en aquest enllaç. La data límit per presentar els estudis i projectes serà el 16 de juny del 2023. 

Llegir més
{{item.foto}}

Calçotada de la Colla

El proper Dissabte 4 març després de la campanya de donació de sang #SangBlava realitzarem la Calçotada Popular de la colla als Jardins Manuel Torrente A partir de les 11:30 podreu venir a gaudir del vermut, on el 10% de la recaptació anirà destinat a la Beca Mike Lane. A partir de els 14:30 començarà la Calçotada.

Llegir més
{{item.foto}}

Campanya Donació de Sang "Sang Blava"

El proper dissabte 4 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. 

Llegir més
{{item.foto}}

Xocolatada per les Carteres Reials

Dimecres 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18:30 tots els nens i nens de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
{{item.foto}}

25+1 anys del primer assaig

El proper dimecres 23 de Novembre, a les 19:30h, celebrem els 25+1 anys del primer assaig. Realitzarem un pilar a la Plaça del sol. Acte que havíem de celebrar l'any passat però vam haver d'anular a causa d'un brot de Covid.

Llegir més
{{item.foto}}

Les colles de cultura popular de Gràcia estem d’aniversari.

Aquest any 2022 els Gegants de Gràcia, el Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia celebren el seu 40è aniversari. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia en fan 25.   És per això que el proper dia 15 d’octubre aquestes colles celebraran una Diada d’Aniversari conjunta, a partir de les 10:30h a la Plaça de la Vila de Gràcia.   L’acte es dividirà en les següents activitats: - Mostra d’entitats i tallers d'infants per part de cada colla - Cercavila amb inici i final a la Plaça de La vila, en el que es recorreran places i carrers de la Vila de Gràcia. - Vermut musical, amb el grup Lalirumba, a la Plaça de la Vila de Gràcia. - Dinar de germanor per les persones membres de les colles de cultura popular.

Llegir més
{{item.foto}}

II Jornades LGTBI

El proper dissabte 22 d’Octubre celebrarem les II Jornades LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia, després que el 2020 i 2021 les haguéssim de suspendre a causa de la pandèmia de Còvid19.   L’objectiu de les jornades és fer visible el col·lectiu LGTBIQ+ dins del món casteller i lluitar en contra de les discriminacions que avui en dia encara es viuen en el món casteller i la societat en general.   Per això entre les 10 del matí i les 14h hi haurà un seguit d’activitats a la Plaça Revolució, com la lectura d’un manifest, contacontes, xerrades i un vermut musical.   Les Jornades estan organitzada per la Comissió LGTBI de la colla.

Llegir més
{{item.foto}}

Classificacions 10 Blaus 2022

Llegir més