Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Publicació de les bases per a la III Beca Mike Lane- CVG

Categoria: Activitats

Un cop finalitzada la campanya de cofinançament de la Beca Mike Lane, on s\'han recaptat 24.350 euros, ha començat el període per presentar projectes i estudis científics per a la prevenció i/o cura de lesions cervicals i medul·lars, també aquells projectes que tinguin com a objectiu la millora de la qualitat de vida dels i les pacients que pateixin aquest tipus de lesions. 
 
Podeu trobar les bases en aquest enllaç.


La data límit per presentar els estudis i projectes serà el 16 de juny del 2023. 

NOTICIES RELACIONADES

0000000.jpg

Publicació de les bases per a la III Beca Mike Lane- CVG

Un cop finalitzada la campanya de cofinançament de la Beca Mike Lane, on s\'han recaptat 24.350 euros, ha començat el període per presentar projectes i estudis científics per a la prevenció i/o cura de lesions cervicals i medul·lars, també aquells projectes que tinguin com a objectiu la millora de la qualitat de vida dels i les pacients que pateixin aquest tipus de lesions.    Podeu trobar les bases en aquest enllaç. La data límit per presentar els estudis i projectes serà el 16 de juny del 2023. 

Llegir més
CARTELL Calçotada.jpg

Calçotada de la Colla

El proper Dissabte 4 març després de la campanya de donació de sang #SangBlava realitzarem la Calçotada Popular de la colla als Jardins Manuel Torrente A partir de les 11:30 podreu venir a gaudir del vermut, on el 10% de la recaptació anirà destinat a la Beca Mike Lane. A partir de els 14:30 començarà la Calçotada.

Llegir més
Cartell Sang Blava.jpeg

Campanya Donació de Sang "Sang Blava"

El proper dissabte 4 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. 

Llegir més