Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Campanya Donació de Sang "Sang Blava"

Categoria: Activitats

El proper dissabte 4 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h.

Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte:
– Tenir entre 18 i 70 anys.
– Pesar 50 quilos o més.
– No cal estar en dejú.
– Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. 

NOTICIES RELACIONADES

CARTELL Calçotada.jpg

Calçotada de la Colla

El proper Dissabte 4 març després de la campanya de donació de sang #SangBlava realitzarem la Calçotada Popular de la colla als Jardins Manuel Torrente A partir de les 11:30 podreu venir a gaudir del vermut, on el 10% de la recaptació anirà destinat a la Beca Mike Lane. A partir de els 14:30 començarà la Calçotada.

Llegir més
Cartell Sang Blava.jpeg

Campanya Donació de Sang "Sang Blava"

El proper dissabte 4 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. 

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dimecres 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18:30 tots els nens i nens de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més