Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Acte presentació Projecte 3era Beca Mike Lane - Castellers de la Vila de Gràcia

Categoria: Activitats

El proper dijous 21 de setembre, a les 19:00h, farem la presentació del projecte guanyador de la 3era beca Mike Lane- CVG. En aquest acte comptarem amb la presència de l'equip científic que desenvoluparà el treball becat, els qui ens faran una petita explicació del projecte. 
 
 
Els Castellers de la Vila de Gràcia volem que la beca Mike Lane esdevingui referència en l'àmbit de la prevenció i cura de les lesions cervicals i medul·lars, i és gràcies a aportacions com la teva que aconseguirem aquest objectiu.

I volem aprofitar per agrair la donació que van realitzar tots els mecenes a la III Beca Mike Lane - Castellers de la Vila de Gràcia.

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més